olot

Comunicat de premsa de la CNT davant el conflicte laboral a Olot a l'empresa "La botiga del pa"

En aquest moment (dimecres dia 24 de febrer), no s'ha pogut arribar a un acord amb la direcció de “La botiga del pa” per acabar amb les mobilitzacions que estem portant a terme, per aconseguir la readmissió als seus llocs de treball de les nostres companyes acomiadades per defensar els drets laborals a l'esmentada empresa. +info

La Botiga del Pa d'Olot acomiada dues treballadores de la CNT pel seu treball sindical

Corresponsalia Girona-Setmanari La Directa

Dues membres de la CNT han estat acomiadades de la Botiga del Pa S.L. d'Olot davant les reivindicacions fetes a l'empresa. El conflicte va iniciar-se el passat mes d'agost davant els impagaments, de 200 a 400 euros, de les nòmines de les treballadores que la direcció de la cadena va atribuir a la situació econòmica. Davant d'aquest fet des de la secció sindical de la CNT d'Olot va iniciar-se una campanya pública per denunciar aquesta retallada unilateral dels sous.
 

L'ordenança de barraques d'Olot, un instrument polític

 

L'ordenança de barraques d'Olot, ha discriminat històricament, les entitats que a través d'una tasca política hem defensat uns ideals d'igualtat i justícia social, que ens portin a construir un nou model de societat, i concretament, en el cas de les festes del Tura, a un nou model de barraques; obert, solidari i equitatiu, amb i per a totes les entitats d'Olot. L'ordenança de barraques (la de sempre), ratificada enguany, és discriminatòria perquè sota el punt 2"b" s'hi diu: Quedaran expressament excloses del procés d'adjudicació de barraques les entitats o associacions polítiques, sindicals o religioses; així com aquelles que, sense ser-ho explícitament, tinguin la mateixa finalitat.

Novetats a Ràdio 90

El dilluns 22 de setembre es va encetar la nova programació de Ràdio 90, en aquesta setzena temporada hi ha programes consolidats i espais musicals que continuen, però també hi ha un bon grapat de novetats.

Entre els programes que continuen hi ha "Els nous clàssics", que amb en Josep Cuèllar busca sempre aquelles dades i dates significades d'una música que ja té mes de 50 anys i ha vist de tot.

El jazz fa un pas endavant incorporant gravacions pròpies (i per tant inèdites) en els seus programes i és que la Núria Noguera i en Carlus Fontfreda a més de voltar per tots els festivals d’arreu volen compartir-los amb tots els oients a través del seu "A pas de jazz".

Actes Xè aniversari CNT Olot: Presentació del llibre "Anarquisme i alliberament nacional"

El proper dissabe 29 de març la CNT d'Olot celebrarà el seu desè aniversari amb la presentació del llibre "anarquisme i alliberament nacional". La presentació del llibre serà a carrec del col·lectiu co-editor Negres Tempestes a les 17:30h. a la sala d'actes de Can Trincheria d'Olot. Tot seguit hi haurà un debat amb col·lectius de la comarca; Maulets, La Greda i la CNT-Olot.

Contingut sindicat

Torna a dalt