Consulta popular i guillotinada popular al capitalisme

CGT ha organitzat una consulta popular al centre de la ciutat sota el lema retallem privilegis. En aquest sentit i davant les constants retallades que ha patit la classe treballadora en els darrers temps, es pretenia preguntar a la població a qui creia que s'havien de retallar els privilegis. Entre les diferents propostes hi havia la Monarquia, la classe política, els banquers i l'església. Prop de 200 persones han participat en la consulta popular els resultats de la qual es penjaran el dia 19 de juliol a la pàgina http://www.cgtcatalunya.cat/

Guillotinada popular

Posteriorment s'ha fet una representació de la guillotinada popular al capitalisme, després de llegir-se les acusacions que l'han portat a aquest final.

Ciutadanes, ciutadans, 

Es fa saber que:

Atès que el Capitalisme és el responsable de milions de morts, pobles sencers enfonsats en la misèria, infants privats de la més elemental educació i explotats des de ben petits.

Atès que el Capitalisme es basa en la mentida i en l’engany permanents.

Atès que el Capitalisme és un sistema fracassat i incapaç de donar satisfacció a la immensa majoria de la població ni tan sols per a cobrir les seves necessitats bàsiques.

Atès que el Capitalisme és culpable de construir un món del tot insostenible basat en el saqueig de les riqueses comunes i, juntament amb els seus sicaris Corrupció, Abús de Poder  i  Explotació, en l’acumulació de béns robats als més necessitats.

Atès que el  Capitalisme no és salvable de cap manera.

Se’l condemna, en nom dels ciutadans del món:

A restituir tot el que ha robat, sense demora

A deixar que els pobles elegeixin el seu destí en pau i harmonia, amb justícia social i fraternal solidaritat

A desaparèixer de la faç de la terra, de la manera més deshonrosa, per sempre

El Capitalisme ha de morir  i morirà. Pel seu propi pes o pel pes de la guillotina popular. Essent aquesta darrera opció la manera més segura de garantir la seva desaparició total

Botxí del poble, fes el teu ofici sense vacil·lació, amb la consciència ben tranquil·la de contribuir a l’eliminació dels pitjors mals de la humanitat. Amb l’assossec de donar simbòlicament mort a un sistema despietat i no pas a les persones, per molt culpables que aquestes siguin, atès que nosaltres sí que som civilitzats i no estem a favor de la pena de mort per a les persones, ni tan sols per a aquelles a qui ens sembla excessiu anomenar-les així.

Mort al Capitalisme!

Mort als privilegis! 

Comentaris

Anarco-sincidalistes ?

 

La guillotina es un simbol del Terror d'Estat, a més de l'assessinat del vençut.

Trobo a faltar alguna refrencia anti-Estatista en l'acte. No es CGT (diuen ells) anarco-sindicalista? o resulta ser comunista d'Estat  ?

Queda macu l'acte, pero no representa res de l'anarquisme al meu parer. A vore si la propera l'encerten millor (per la part anarco). Si no, despista al personal.

salut

 

Cal ser 100% pur en fons i en forma?

No sóc ni tan sols simpatitzant de CGT, però que potser estàs en contra d'aquest acte de CGT? Tanta incoherència trobes en el símbol de la guillotina, si t'has llegit el contingut de l'escrit?

Que per cada cosa han de justificar i tot allò que no diuen aquí mateix?

Disculpeu la defensa

Sóc el del comentari anterior.

D'acord, ara he vist el vídeo i veig que més que representar la guillotinada al capitalisme, representen la decapitació d'una persona capitalista.

Lamentable l'ús després de la bandera de CNT.

Vídeo de l'acte

A l'alba guerrilla comunicacional de Girona, http://www.alalbagirona.blogspot.com/, va realitzar un vídeo sobre l'acte que podeu veure aquí:  http://alalbagirona.blogspot.com/2010/07/accio-al-carrer-duna-consultar-popular.html

Torna a dalt