Vols parlar d'alguna cosa? Escriu-ho aquí!

Aquest espai és lliure per a la creació de nous missatges sobre el que vulguis.

Comentaris

Títol: Roben vots a II-SP

Artigle d'opinió, autor Tort Llibertari. 

 Durant el recompta de vots portat a cap tres dies desprès de les ultimes eleccions, Luis Ocampo, representant d'Ininiativa Internacionalista "II-SP", va ésser expulsat pels Mossos d'Esquadra d'un centre electoral de Barcelona, on estava exercint el seu dret d'observar el recompta de vots.

Ha Mezketa, un municipi de la sona de Euskal Herria envaïda per l'imperi espanyol, situat a la provincia de Guipúscoa, el qual iaual que la majoria de municipis de tal província, l'esquerra Aberzale sempre a tingut els vots i suport de la majoria a les eleccions. Però a les eleccions del passat 7 de juny el partit mes votat a Mezketa va ésser el Partit Troskista Internacionalista POSI, el qual mai havia tret cap vot a tal municipi. M'entres que Iniciativa Internacionalista "II-SP", partit que representa l'esquerra Abertzale no a tret cap vot. Fets iguals i semblants que varen repetir-se a diferents municipis i ciutats dels països envaïts per l'imperi espanyol, on II-SP van pressentar una candidatura.

Uns fets els quals opino que no deixen dubtes que els imperialistes del govern espanyol "el PSOE", i els neó franquistes "PP i Upd" estan el darrera de tal manipulació de les eleccions. No van aconseguir que els imperialistes i feixistes que formen i dirigeixen cassi la totalitat de l'estament judicial espanyol il.legalitzecin II-SP. Motiu per el que. De moment? Van decidir deixar de intentar il.legalitzar II-SP a traves de les seves lleis, típiques de l'Alemanya dels anys 30. Passant inpedir que II-SP no entres el parlament europeu, encara que tinguessin que passar per sobre de les urnes, manipulant el conta de vots en algun dels passos, algú típic de la burgesia.

Ha part dels diaris alternatius com la Directa, l'Accent, el GARA,.. no hi ha cap diari convencional que informi de la manipulació de les eleccions, en exepció del Punt comarca, el qual tot informar-ne ho posa a casi última pagina de la corresponent secció, en un petit escrit a un raco, informant de tal fet com una irregularitat, no com la tupinada que repressenta tal fet, manipulació, acció feixista i burgesa contra la democràcia,.. Em opinió pròpia, el Punt comarcal cada cop és mes servil el sistema. Sempre l'he considerat l'unic diari convencional del país "Catalunya" que desafia una mica la censurà que l'imposa el sistema capitalista borges. Però temo que el sistema esta podent em ell des de fa temps.

Aquest últims dies he analitzat en clau de país "Catalunya" els resultats de les eleccions segons el sistema em que s'elegeig el Parlament Nacional de Catalunya, incloent els vots que és calcula que van rovar a II-SP a Catalunya. Arribant a la conclusió que si a les pròximes eleccions per elegir el Parlament Nacional de Catalunya, la CUP si pressenta i aconsegueix el país país "Catalunya", els mateixos resultats que aconseguit II-SP a les actuals europees millorant minimament els resultats, especialment a les agrupacions comarcals de Tarragona i Lleida, podrien entrar el Parlament Nacional de Catalunya, em un / una representant. Cal tenir en comta que a les eleccions europees hi hagut un elevat índex d'abstenció, lo qual a perjudicat els pertits patits com II-SP. Per sor les eleccions per elegir el Parlament Nacional de Catalunya l'abstenció no és tan alta, un fet que per si sol ajudarà a que la CUP tregui millors resultats, tant a Catalunya envaïda una par per França i l'altre per Espanya, com els altres Països Catalans, envaïts totalment per Espanya. Millorant els resultats que Iniciativa Internacionalista a tret a la sona de Catalunya envaïda per l'imperi espanyol i els altres Països Catalans envaïts per la mateixa fal.làcia.

Per altre canto tinc dubtes sobre si és segur que la CUP entri el Parlament Nacional de Catalunya  a les properes eleccions, ja que em total un diputat / una diputada estaria em una posició vulnerable. Rodejat / Rodejada dels imperialistes sucursalistes del PSOE de Catalunya, Izquierda Unida de Catalunya, els neó franquistes del PP i Ciutadans, sense oblidar els botiblers de ERC i CIU. Raó per la qual tinc l'opinió que no estaria de mes que la esperes a les eleccions del 2014, en lloc de les del 2010 a presentar-se.

Ha nivell personal el cor em diu que en els comissis per elegir el Parlament Nacional de Catalunya el 2014, la CUP tindra una força considerable si segueix de soca-rel la línia política que esta seguint, socialment i nacionalment. Començant per esbandir ERC del Parlament Nacional de Catalunya, ajudant fortament obrir pas a la revolució, fent ressonar el bell cant llibertari, unint els treballadors / treballadores em braç aixecat i puny tencat contra la bestia burgesa i el seu vari "el capitalisme". Are bé, tant si decideixen presentar-se a les eleccions del 2010 com les del 2014 poden contar em el meu vot. " En el cas que és pressentin?" Una decisió que per lógica correspon els / les militants de la CUP.

 Respecta el fet de no haver tret cap diputat el Parlament Europeu, no te que agafarsa com algú negatiu, ja que no cal oblidar que els repressentants del Parlament Europeu s'elegeigen segons un sistema territorialment desproporcionat i discriminatori em les candidatures minoritaries, em la intenció de silenciar els països envaïts per les dictadures burgeses que formen la Unió Europea "UE", ja que no cal oblidar que la trampa esta en que cada dictadura burgesa és una circumscripció que necessita un elevat nombre de bots de totes les sones de la circumscripció per tenir assegurada l'entrada el Parlament del bell continent.

 Raó per la qual quant els imperialistes, capitalistes, llibertaris, socialdemòcrates, esquirols, sindicalistes grocs com els de la UGT i CCOO,.. diuen que som uns extremistes que vomem entrar el Parlament i les altres institucions politiques per destruir-les junt el sistema social, cultural, i econòmic "el capitalime". Jo els i contesto que els extremistes son ells, ja que defensen un sistema economic, "el capitalime"  i unes i unes institucions politiques que copdenen a la pobresa entre dos-tre quartes parts de la població, sense oblidar el resto de la població, la qual viu em l'aigua el coll. En exepció d'una minoria, formada per menys d'una quarta part que viuen em tots els lucses i riqueses, els quals cassi la totalitat son uns criminals sense escrupuls, els quals viuen de la suor del treball dels treballadors / treballadores que viuen a la misèria i em l'aigua el coll. Robant els treballadors / treballadores  els beneficis del seu treball, la llibertat semi esclavitzant-los  / les.

 Per sor cada cop som mes els que perdem la po en els que volen aternitzar aquesta tirania. De la mateixa manera que l'historia acabat donant la raó els vells llibertaris dels anys 20- 30 del degle XX, demostrant que el sistema no és pot reformar. Hi ha que l'única solució és destruir el sistema social cultural i economic "el capitalisme", junt les institucions politiques que el substenen, construint un nou sistema i institucions sobre les runes de lo derrocat. Algú que total  és podrà aconseguir a traves d'una revolució, actuant des de fora del sistema i institucions politiques que cal derrotar i destruir, mai des del govern.

Com a socialista de corrent Marxista defenso i crec em la viabilitat de mes de la meitat de les teories de Karl Marx, tot i opinar que en un nombre considerable de les seves teories és va equivocar totalmentho ha mitxes. Una de les teories de Karl Marx em la que estic és aquella que diu que l'historia de l'humanitat no és res  mes que la lluita de classes. Un  fet en el que personalment opino que total si podra posar fi a taraves de la via revolucionaria. La qual he explicat el paràgraf anterior. Total així el poble treballador serem lliures, podent fer-nos em el poder, iniciant el començament d'una nova era per la humanitat, ja que neixarà una nova humanitat.

VISCA LA REVOLUCIÓ!!!!

TREBALLADORS  I TREBALLADORES EL PODER!!!!

VISCA LA TERRA LLIURE!!!!                                        

             

    

           

 

  

L'estat atempta contra els nostres drets

Els fets van tenir lloc el dia de Sant Jordi cap a 3/4 de 8 del vespre. Segons va explicar l'administradora de la botiga Ufana Ecomercats, el lladre va entrar a l'establiment en un moment en què no hi havia clients i, després de fer una petita volta a la botiga, es va encarar amb ella i li va dir que li donés els diners perquè si no la cremaria. La dona va intentar sortir al carrer i en aquest moment l'home la va ruixar amb el líquid de l'ampolla que duia a la butxaca, i que la víctima creu que, per l'olor que desprenia, era gasolina. La dona va poder sortir al carrer i va «cridar com una boja», va dir, mentre que el lladre va fugir. La víctima, que estava sola a la botiga, va indicar que tot va anar molt de pressa i que no va veure que l'agressor portés cap encenedor. Així mateix, va explicar que en el moment dels fets hi havia gent al carrer però que ningú s'hi va acostar per veure què passava. L'agressor tenia aspecte de toxicòman.

Aquest establiment d'alimentació ecològica fa uns sis anys que està obert i mai fins ara havia estat assaltat, segons va explicar la mateixa administradora.

Casos similars

Aquest mateix dia al vespre, es van produir dos casos semblants, al carrer del Carme i a la plaça Jordi de Sant Jordi, on hi ha els cinemes Albèniz Plaça.

En aquest últim cas, un home va assaltar una dona, li va demanar diners i la va ruixar també amb un líquid, del qual els Mossos desconeixen si era inflamable o no. En aquest cas, el lladre tampoc va aconseguir diners.

El cas del carrer del Carme va ser molt similar a aquest.

Consigne contra la Linia de Molt Alta Tenció

No a la MAT!!!!

Girona es mira però no es toca

Torno a preguntar si hi ha algú per aquí que em pugui passar el contacte d'aquesta plataforma. Gràcies.

albert

fressaent@hotmail.com

Girona es mira però no es toca... 3r intent

També em podeu contestar per aquí, clar.

Gràcies.

Ho preguntaré d'una altra manera...

"Aquesta campanya formada per diversos col·lectius de la ciutat de
Girona preten denunciar el model de gestió de l'espai públic patrocinat
per l'Ajuntament i les noves normatives de convivència"

Entesos, doncs...

Quins són aquests diversos col·lectius de la ciutat de Girona?... És només que em voldria posar en contacte amb algú per comentar una qüestió molt concreta i puntual.

Gràcies, sincerament.

albert

T'ho respondré d'una altra manera

 

No ets ningú, i per tant, t'ignoren.

Girona no es toca, i menys per portar grups de quinzena fila.

 

:)

 

millor que no la toquis 3a resposta

 

què.. ja els has trobat? Allau de trucades i respostes?

No? I doncs?

:)

 

Girona es mira però no es toca bis

També em podeu trucar si ho preferiu...

687702265

Gràcies

albert

millor que no la toquis bis

 

Ui si.. sseguríiiiiiiiiiiiiiiiiiissim que si no et contesten aquí et trucaràn

 

Ben segur.

millor que no la toquis

 

No ho pilles que ningú et contesta?

Et deus sentir com en els teus fòrums, on ningú respòn, oi?

(Ara pots fer la brometa que jo no sóc ningú i tal... es que ets tan previsible, jajajajaja)

Trouble Books dilluns 8 de juny al Cafè El Cercle, Girona

Dilluns 8 de juny al Cafè El Cercle, Girona
Trouble Books - indie/ambient/música de sanació i meditació, Akron, Ohio (EUA) -
A partir de les 22:00 h.
Entrada: 5 €
www.myspace.com/barkandhiss
En actiu des del 2005, The United Colours of Trouble Books és però el seu primer treball editat a Europa gràcies al segell de Luxemburg: Own Records. Des d'Akron, Ohio, amb aquest nou treball redefineixen el seu so experimental únic, orgànic i oniric, delicat i tendre, dibuixant un pop ambiental minimalista en clau lo-fi. Keith Freund, Linda Lejsovka, i Mike Tolan s'han deixat acompanyar també per altres amics i veïns de la seva ciutat per gravar les deu magnífiques cançons que inclou aquest disc. Els seus ambients fràgils naveguen entre l'indie més lo-fi, el dreampop més orgànic o el folk de laptop més aconseguit. Recomanats si us agraden:The Microphones, Yo La Tengo, o My Bloody Valentine.

non stop spam

 

Música de sanació???? jajajaaja, doncs ves-hi, perquè et cal.

 

I molt

 

 

La cultura popular no és spam

:)

Ens veiem allà?

qualsevol publicitat no solicitada si ho és

 

I aixó és el que fas, publicitar-te gratuïtament per la cara, aprofitant aquest espai, que com veus, els teus grupets no hi ténen res a veure.

 

Sort amb el massiu públic de 30 persones!

Són sempre els mateixos?

 

Publicitat no, d'aixó se'n diu promoció

I és força diferent la cosa. La publicitat ven productes.

Tu em veus a mi anunciar: el disc de Trouble Books ja és a la venda, per exemple?

Venc discos de Trouble Books jo? No, oi?...

Doncs apa, bona nit i tapa't! Jo no venc cap producte. Soc anticomercial. :)

Passa't un dia d'aquests pel Cercle i sortiràs de dubtes.

si reietó, si tu ho dius, és ben cert

 

i tant, me n'oblidava que tu seeeeeeeeeeempre tens raó.

 

En fi, tu pregunta entre les 30 persones (com a màxim, clar) si vene perquè han vist la teva promoció aquí... diria que t'equivoques de target, però de llarg.

 

Però com que et promociones aquí per la rabieta  que vas tenir quan et van deixar les coses clares.. endavant.

Aquí hi ha llibertat d'expressió, en podries pendre nota, no com a cert fòrum que has matat tu solet amb la teva intolerància, suposo estaràs satisfet d'haver promogut la censura.

 

per cert, ja has escoltat als 4deadgrandpas? Grande!

 

Rabieta? Coses clares?

:)

Jo escric aquí des de fa anys, lliurement. Per voluntat pròpia, i perquè em trobo a gust en aquest web. Tu què hi fas aquí?...

Si les coses clares són: Aquí només considerem cultura popular als NOSTRES grups amb contingut polític, del nostre pal... Queda clar, claríssim.

Lamentablement però,... aquí segueixo.

Com una mosca cullonera.

Demà toca el Remigi Palmero al Cercle... és del pal?

O com que no ho organitza l'assemblea d'esquerrans independentistes solidaris del món mundial ja no val la cosa?...

Pregunto.

The Sound of Typewriters + Kyoto avui a mitjanit a Girona

Dijous 4 de juny al Coast to coast, Girona.
A partir de les 23:30 h.
The Sound of Typewriters (instrumental/post-rock/shoegaze, Portugal)
http://www.myspace.com/thesoundoftypewriters

"Yo no soy marinero, soy bass'n'drum"
The Sound of Typewriters acaben de publicar tot just la que és la seva primera maqueta i ja tindrem la sort de veure'ls actuar en directe a la ciutat de Girona. The Sound of Typewriters són portuguesos. Rui Nogueiro al baix i Raphael Soares a la bateria. Un parell de jam sessions a finals del 2007 els varen transformar definitivament en una banda al 2008. Rock instrumental, post-rock... rera les passes de bandes com Dianogah, per exemple. Malgrat el poc temps que porten en actiu ja han compartit escenari amb grups com els nord americans Fin Fang Foom, bandes espanyoles com: Picore i Joe-K Plan, els britànics Poltergroom, o els txecs Deverova Chyba.

------------------------------------------------------------------------------------------

+ Kyoto (shoegaze/hardcore/religiosa, Saragossa)
http://www.myspace.com/thekyotoband

Des de Saragossa, punk etèri i slowcore maco de veritat a parts iguals.

------------------------------------------------------------------------------------------

Coast to coast
C/ Pedret 136
Girona

http://www.coasttocoast136.com/

Gràcies per tot i fins aviat.
albert
687702265
http://www.myspace.com/fressa_ent
http://ciutatflorida.blogspot.com/

------------------------------------------------------------------------------------------

Properes actuacions:

Dilluns 8 de juny al Cafè El Cercle, Girona
Trouble Books - indie/ambient/música de sanació i meditació, Akron, Ohio (EUA) -
A partir de les 22:00 h.
Entrada: 5 €
www.myspace.com/barkandhiss

------------------------------------------------

Dimecres 10 de juny al Cafè El Cercle, Girona
Remigi Palmero - comedia/minimalista/electroacústica, Alginet (València) -
A partir de les 22:00 h.
Entrada: 5 €
www.myspace.com/remigipalmero

------------------------------------------------

Diumenge 28 de juny al Cafè El Cercle, Girona
Southerly//Krist Krueger - rock/pop/indie, Portland, Oregon (EUA) -
+ Oriol Stardust - alternativa/indie/folk, Cardedeu (Barcelona) -
A partir de les 22:00 h.
Entrada: 5 €
www.myspace.com/southerly
www.myspace.com/oriolstardust

------------------------------------------------

Dilluns 29 de juny al Estraperlo Club de Ritme, Badalona (Barcelona)
Southerly//Krist Krueger - rock/pop/indie, Portland, Oregon (EUA) -
+ Oriol Stardust - alternativa/indie/folk, Cardedeu (Barcelona) -
A partir de les 22:00 h.
Entrada: 5 €
www.myspace.com/southerly
www.myspace.com/oriolstardust

------------------------------------------------

Diumenge 20 de setembre al Coast to Coast, Girona
Cowtown - electro/postpunk/grunge, Leeds (Regne Unit) -
+ artista convidat
A partir de les 22:30 h.
www.myspace.com/cowtownsuperstars

------------------------------------------------

Properament: Frànçois & The Atlas Mountains + Ladybird, Pale Man Made + Songstore, Oldman, Cesc (Moi Aussi), Salmó,... i molts més!!!
:)

fressa ent. celebra aquest any 15 anys de lluites.
Molestant des del 1994!!!

més spam

 

i a més, del dolent.

 

El Frenopàtic radioshow # 84

Bones gent!

bé, aquest proper dimecres 3 de Juny passa per a El Frenopàtic el Sr.
Albert Mestres (mE Dj), qui ens fotrà una sessió musical independent
amb bandes internacionals i possiblement també nacionals que ha anat
portant al llarg d'aquests 15 anys amb la seva promotora de concerts,
Fressa Enterprise (http://www.myspace.com/fressa_ent) . Així
doncs, amb aquest especial celebrem aquest aniversari musical. Pels qui
no ho sapiguen, també porta fent des de fa els mateixos anys, si no
vaig errat, un programa de radio a Radio Salt, que anteriorment es deia
Dosmilú i que ara ja porta unes temporades que es diu Ciutat Florida,
podeu consultar el seu blog: http://ciutatflorida.blogspot.com/
Com sempre ens podeu escoltar via online a Radio Celrà a partir de les
19h en aquesta direcció: http://www.radio.celra.cat/
Res més, gràcies per la vostra atenció!

Salutacions Frenopàtiques!

Jordi

spam frenopàtic

 

15 anys i el seu gran èxit és anar a ràdio Celrà.. felicitats!

 

 

Els grans èxits...

... als 40 principals.

els seus èxits...

 

.. toquen en un bar per a 30 persones màxim. Potser d'aquí 15 anys més, els seus grupets arribaràn a tocar per a 60 persones.. uau!

 

 

Aquí no hi ha llibertat d'expressió

Senior i El Petit de Cal Eril aquesta setmana en concert al Cafè El Cercle, Girona

Dijous 21 de maig al Cafè El Cercle, Girona

Senior - cançó, València -

A partir de les 22:00 h.
Entrada: 5 €

Sóc Senior (sí, en anglès, sense accent). Parir cançons, això és lo que faig. Contar lo que em passa, suposant que abans ja li ha succeït a algú o li passarà aviat. Ser honest amb mi mateix i amb tot lo que m’importa. Creure que la creació naix de la introspecció i de la necessitat de contar-li a la gent els xicotets descobriments que vaig fent sobre açò tan curt ple de nits tan llargues anomenat vida. Reconstruir-me, aconseguir la plenitud. Parir cançons, això és lo que faig. I ara tinc al meu voltant a la perfecta matrona per a parir les cançons: El Cor Brutal. I amb ells he aconseguit creuar l'oceà i, des de Montevideo fins a Nashville, hem donat a llum a una dotzena de criatures sinceres, fermes i amables que, juntes i amb un cert ordre, conformen l'Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal. L'Experència Gratificant de Senior i El Cor Brutal va arrancar a València l'any 2007 quan vaig començar a escriure les cançons que gravaria en directe i en analògic amb El Cor Brutal un any després a l'Uruguai, als mítics Estudios Sondor de Montevideo (amb 70 anys d'existència, els més antics d'Amèrica Llatina, i on han gravat artistes com Eduardo Mateo o El Negro Rada). L'Experiència va continuar al llarg de 2008 als Estats Units, mesclant les cançons a The Funeral House en Louisville (on es varen cuinar les primeres demos de My Morning Jacket i Palace Brothers) i masteritzant-les a Georgetown Masters en Nashville (on han masteritzat Neil Young, Townes Van Zandt, John Hiatt, Emmylou Harris o Kris Kristofferson). És per a mi un orgull i un plaer presentar-te l'Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal, que pots gaudir en format CD des del 10 de gener de 2009, editat per Malatesta Records.
No caldria dir res més potser, oi? Però deixeu-me que us digui també que per a fressa ent. és motiu d'orgull, satisfacció i emoció que un disc gran, enorme, com aquest es presenti al Cafè El Cercle aquest proper dijous. Jo necessitava un disc, i un artista, com aquest.

------------------------------------------------
 

Diumenge 24 de maig al Cafè El Cercle, Girona
El Petit de Cal Eril - cançó, Guissona (Lleida) -

A partir de les 22:00 h.
Entrada: 5 €

La nova aposta del segell BankRobber, de La Bisbal d'Empordà, que ja fa anys però que treballa des de Barcelona, són: El Petit de Cal Eril. Una banda de folk pop que arriben des de Guissona, Lleida. Han gravat un disc molt xulo que es diu: I les sargantanes al sol. Si no els heu escoltat mai encara, podeu venir al Cercle el proper diumenge a escoltar i veure com el Joan Pons Villaró defensa les seves precioses cançons en solitari. Apte per a tots els públics. Una altra presentació de disc a la ciutat en format acústic...

El Petit de Cal Eril
"I les sargantanes al sol"

No sorprende que de un lugar tan reseco, eixut que diríamos en catalán, como es la Segarra haya salido una propuesta musical enraizada en la tierra y a la vez tan alucinada como la que propone Joan Pons, el Petit de Cal Eril. Entre los referentes que se citan para ubicar su sonido están Música Dispersa o la Incredible String Band y no van desencaminados, porque a su inmediatez acústica y fragilidad poética va unido un surrealismo de pagès que transforma su extremismo rural, "siroll de tractors i olor de rostolls" incluidos, en algo muy seductor. Una bienvenida rauxa casolana que no duda en recurrir al temario popular, con relecturas de La Caterineta per la Mercè; o Ton pare,y a lo más cotidiano para elaborar un disco capaz de convertir en pop estrofas con "cigrons i butifarres"o hacer de unos guasones niños los mejores coristas (Els gats 2). Una delicia. ... RAMON SURIO (Culturas / La Vanguardia)


 

------------------------------------------------

Crec que no

En aquest web la cultura popular no interessa, si no és la seva ja no és cultura popular.

Gran el concert de Senior al Cercle tunait, l'heu vist o us l'heu perdut?...

amargat

Creus que importen a algú d'aquí els teus concerts?

 

Però com que estàs tant desesperat, i com que en els teus ciberespais no hi van ni els que pengen spam, has de venir a fotre la brasa aquí.

 

Vinga, jo també promocionaré a uns amics meus, aviam si s'animen i ens fan una gira per aquí.

 

http://www.myspace.com/4deadgrandpas

alternatius, amb molta canya.

deMentres

I ara pretén arruinar-li el negoci a la pobra C...

Proposta prescindible

Cada vegada va rebaixant preus com que no hi va mai ningú...

3 euros???

Que bons deuen ser, que per 3 euros et toquin 2 grupets.

Us ho podeu estalviar, no valen res

The Sound of Typewriters en concert a Girona > 13.12.08

Dissabte 13 de desembre al Coast to coast, Girona.
The Sound of Typewriters (instrumental/post-rock/shoegaze, Portugal) + diürn 

Entrada: 3 €

23:00 h.

Acaben de publicar tot just la que és la seva primera maqueta i ja tindrem la sort de veure'ls actuar en directe a la ciutat de Girona.
The Sound of Typewriters són portuguesos. 
Rui Nogueiro al baix i Raphael Soares a la bateria. Un parell de jam sessions a finals del 2007 els varen transformar definitivament en una banda al 2008. Rock instrumental, post-rock... rera les passes de bandes com Dianogah, per exemple. Malgrat el poc temps que porten en actiu ja han compartit escenari amb grups com els nord americans Fin Fang Foom, bandes espanyoles com: Picore i Joe-K Plan, els britànics Poltergroom, o els txecs Deverova Chyba.

Coast to coast
C/ Pedret 136
Girona

http://www.coasttocoast136.com/

"Yo no soy marinero, soy bass'n'drum"

Confirmat!!! 
Faran de teloners els germans de Sils: diürn
No podia ser d'una altra manera. 
Que han estrenat myspace fa ben poc, per cert. 

http://www.myspace.com/diurn

Ens veiem allà! 

Cancel·lat!!!

Doncs si, per motius aliens a la promotora i al grup en qüestió el concert ha quedat cancel·lat. Sap greu.

Mirarem de fer-lo més endavant. 

quina poca professionalitat,

quina poca professionalitat, però no et sàpiga greu, total no hi hagués anat ni cristu

Primeres Jornades Solidàries a Girona

Volia felicitar a la gent de l’organització de les Primeres Jornades Solidàries a Girona que es va dur a terme el passat 25 de maig als jardins de Fora Muralla. Felicitats, enhorabones i paraules boniques... sincerament, un munt. Va estar molt bé: els concerts, les activitats, la barra, l’ambient, el respecte... tot junt per mostrar a la societat una idea comuna: "Acabar amb la repressió policial i judical".

L’altra cara de tot això... les crítiques. Però ben poques. De fet, només una, però molt important que crec que cal esmentar, perquè és una taca (i mai millor dit) a aquesta jornada i hi hauria el perill de que la gent que fa una lectura forana del Festival, la gent que no va viure ni participar directament a les activitats, ho agafés com a idea global de tot plegat, i no és així.

Un cop acabada la festa, uns adolescents van dedicar-se a promoure el seu ideari polític en vers, "decorant" les parets de la muralla, la plaça i la zona de les escales que donen accés als jardins. Les seves eines? Una caixa (o un palet, més aviat) de pintura en esprai. Van deixar la zona feta una autèntica misèria.

No acabo d’entendre el perquè d’aquest tipus d’accions. Encara no s’ha entès que el temps per a la lluita s’hauria d’invertir d’altra manera si realment es volen resultats? Potser l’única intencionalitat era la de poder passar davant l’obra i dir: "Sí, ho he fet jo, ara formo part de la ciutat, jo hi he col·laborat..." OSTRES! Doncs hi ha moltes maneres, més pràctiques, productives i econòmiques de plasmar sentiments i desitjos. A més, hi ha parets habilitades per això i, dins el Festival, hi havia l’activitat de pintura mural en plafons.

En definitiva, la llibertat d’expressió és un dret (sembla utòpic, ho sé) però no per això "allà on caguem hem de deixar la merda" , amb perdó... Si realment hi ha ganes de què les coses canviïn animo a la gent al civisme, al respecte, a la lluita i a la solidaritat expressats de manera activa.

Programació 1ª setmana de març del bar La Placeta, Girona

Dimecres 5 de març a La Placeta, Girona
mE dj
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Dijous 6 de març a La Placeta, Girona
dj Geko
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Divendres 7 de març a La Placeta, Girona
dj Subpop vs. mE dj
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Dissabte 8 de març a La Placeta, Girona
dj Geko vs. dj Subpop
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Diumenge 9 de març a La Placeta, Girona
mE dj
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

www.laplaceta.com

una progamació vulgar,

una progamació vulgar, mEdiocre i totalment prescindible

Anni Rossi en concert a Girona, Barcelona, Osca i Castelló

Dimarts 11 de desembre al Cafè El Cercle, Girona
Anni Rossi (pop experimental, Chicago / Los Angeles - USA)
http://www.myspace.com/annirossi

A partir de les 21:00 h.
Entrada: 5 €

Una de les noves veus i més prometedores artistes de l'escena independent de Chicago, Anni Rossi, arriba en concert al Cafè El Cercle de Girona aquest dimarts 11 de desembre. L'Anni va cursar estudis clàssics durant quinze anys de piano i violí, fins que es va decidir a canviar-los per la viola, l'instrument al que segueix associada i que li confereix una aura especial dins de l'escena del nou folk. Al 2004 va publicar el seu primer CD, Scandia, amb el petit segell Folktale, que ha estat també l'encarregat d'editar el seu nou treball, My grandmother was a church organist, una cinta casset d'edició limitada. Properament publicarà un nou àlbum que es titularà Afton. Des d'un univers de progressions dissonants, l'Anni Rossi elabora meticulosament les seves cançons i les seves versions (és meritòria la seva original reinterpretació del clàssic dels Radiohead: Creep) amb una reflexiva consciència de sincronització. Amb cops de mans i peus, espetegant la llengua, la seva proposta musical s'obre pas amb vigorosos concerts de viola. Veu i viola, i prou. Ha realitzat diverses gires internacionals com a telonera d'artistes femenines com Carla Bozulich, Tender Forever o les recentment dissoltes Electrelane. Tot un descobriment. Després de l'actuació a Girona l'Anni Rossi girarà també per les ciutats de Barcelona, Osca i Castelló de la Plana.

Ens veiem allà!

fressa ent.
Apartat de correus 638
17080 Girona

http://www.myspace.com/fressa_ent

--------------------------------------------------

Properes actuacions:

Dimecres 12 de desembre al Niu, Barcelona
Anni Rossi
A partir de les 20:30 h.
Entrada: 5 €

---------------------------------------------------------------------------------------

Dijous 13 de desembre al Centro Cultural Matadero, Osca
Anni Rossi
A partir de les 22:30 h.
Entrada: 5 €

---------------------------------------------------------------------------------------

Divendres 14 de desembre a l'Espai d'Art Contemporani de Castelló de la Plana
Anni Rossi + Natalie Rose Lebrecht
A partir de les 20:30 h.
Entrada lliure (aforament limitat a 70 persones)

---------------------------------------------------------------------------------------

Fa bona pinta

Ja ens hi veurem!

Programació 1a setmana de desembre a La Placeta

Dimecres 5 de desembre a La Placeta, Girona
mE dj vs. dj Subpop
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Dijous 6 de desembre a La Placeta, Girona
dj Subpop vs. mE dj
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Divendres 7 de desembre a La Placeta, Girona
mE dj vs. dj Subpop
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Dissabte 8 de desembre a La Placeta, Girona
dj Subpop
A partir de les 23 h.
Entrada lliure

Diumenge 9 de desembre a La Placeta, Girona
mE dj
A partir de la mitjanit
Entrada lliure

www.laplaceta.com

Publicitat gratuita, com sempre ...

Sempre en la mateixa línia

Entrada lliure, entrada lliure i entrada lliure ! jajajajajaja

Es clar, com vols que facin

Es clar, com vols que facin pagar en un local tan diminut que per anar al labavo només fa falta aixecar-te del tamboret?

Torna a dalt