lliure

Novetats a Ràdio 90

El dilluns 22 de setembre es va encetar la nova programació de Ràdio 90, en aquesta setzena temporada hi ha programes consolidats i espais musicals que continuen, però també hi ha un bon grapat de novetats.

Entre els programes que continuen hi ha "Els nous clàssics", que amb en Josep Cuèllar busca sempre aquelles dades i dates significades d'una música que ja té mes de 50 anys i ha vist de tot.

El jazz fa un pas endavant incorporant gravacions pròpies (i per tant inèdites) en els seus programes i és que la Núria Noguera i en Carlus Fontfreda a més de voltar per tots els festivals d’arreu volen compartir-los amb tots els oients a través del seu "A pas de jazz".

Festival SURPAS a Portbou. Cultura lliure i popular.

Fins el 21 de setembre se celebra la primera edició del Festival Surpas de Cultura Lliure i Popular a Portbou. Durant quatre dies artistes catalans i europeus oferiran tota mena de propostes artístiques sota el paraigües del 'copyleft'.

Arriba a Portbou el Festival SURPAS (Cultura lliure i popular) els dies 18-19-20-21 de setembre, un festival interdisciplinar, amb artistes de procedència i formació diferent i sota el paraigües del copyleft (la lliure creació, distribució i promoció de les obres artístiques) i la inter-culturalitat.

Avui es publicarà el Firefox 3, s'intenta fer un rècord de descàrregues

Després de molta feina, finalment avui estarà disponible la última versió estable del Firefox, concretament la 3a versió del navegador de la Fundació Mozilla (http://www.mozilla-europe.org/ca). Com a sistema de promoció s'ha pensat que es declararia avui com al dia de les descàrregues (download day), intentant aconseguir un rècord del món de baixades en 24 hores. L'hora exacte d'inici de la campanya serà a les 10:00AM (UTC-7, set hores més tard que l'hora dels PPCC)

Contingut sindicat

Torna a dalt