internet

Pleguem

Després de quasi deu anys a la xarxa, aquest projecte ha sigut abandonat, en aquests anys, això de l'internet ha canviat molt però aquesta web va funcionar més o menys igual des del principi (era bàsicament un bloc col·laboratiu de d'abans de la utilització dels mots bloc o weblog). Amb el pas dels anys hi vam destinar cada cop menys energies fins que l'abandó va ser total, com es pot veure ara és només terra d'spamers.

Així doncs, aquest serà l'últim text que pengem, aviat donarem de baixa l'allotjament i probablement també el domini. Animem als col·lectius combatiusi populars de les comarques gironines a engegar nous projectes de contrainformació similars, que recullin igualment la lluita i unitat anticapitalista.

Si hi ha algú interessat en fer ús del nom, està a la disposició de qui el vulgui utilitzar per algun projecte similar.

Salut!

P.D.: Ens ha escrit una persona que se'n vol fer càrrec (almenys per mantenir el contingut) :)

Avui es publicarà el Firefox 3, s'intenta fer un rècord de descàrregues

Després de molta feina, finalment avui estarà disponible la última versió estable del Firefox, concretament la 3a versió del navegador de la Fundació Mozilla (http://www.mozilla-europe.org/ca). Com a sistema de promoció s'ha pensat que es declararia avui com al dia de les descàrregues (download day), intentant aconseguir un rècord del món de baixades en 24 hores. L'hora exacte d'inici de la campanya serà a les 10:00AM (UTC-7, set hores més tard que l'hora dels PPCC)

Nou bloc d'Endavant Girona

Des de l'assemblea d'Endavant de Girona us convidem a visitar el nostre nou bloc, on podreu trobar convocatòries i cròniques d'actes i mobilitzacions, articles d'opinió i notícies de l'Esquerra Independentista en general i de la nostra organització en particular.

Entre moltes d'altres coses, a la secció *publicacions* del bloc, hi podreu llegir tots els números de la nostra publicació nacional, La Tanyada.

Rebrem de bon grat qualsevol crítica o suggerència relativa al bloc i evidentment podeu enllaçar l'adreça del bloc i fer-ne la difusió que cregueu  oportuna.

Contingut sindicat

Torna a dalt