elsud.org

Pleguem

Després de quasi deu anys a la xarxa, aquest projecte ha sigut abandonat, en aquests anys, això de l'internet ha canviat molt però aquesta web va funcionar més o menys igual des del principi (era bàsicament un bloc col·laboratiu de d'abans de la utilització dels mots bloc o weblog). Amb el pas dels anys hi vam destinar cada cop menys energies fins que l'abandó va ser total, com es pot veure ara és només terra d'spamers.

Així doncs, aquest serà l'últim text que pengem, aviat donarem de baixa l'allotjament i probablement també el domini. Animem als col·lectius combatiusi populars de les comarques gironines a engegar nous projectes de contrainformació similars, que recullin igualment la lluita i unitat anticapitalista.

Si hi ha algú interessat en fer ús del nom, està a la disposició de qui el vulgui utilitzar per algun projecte similar.

Salut!

P.D.: Ens ha escrit una persona que se'n vol fer càrrec (almenys per mantenir el contingut) :)

Nova aparença, nova gent, nova època

Després d'una època francament fluixa per part nostra, vam fer una assemblea per parlar del nostre futur a la xarxa, tots plegats ho vèiem una mica negre, però amb la nova incorporació (en PCH) vam decidir provar-ho una altra vegada i la veritat és que s'hi fa molt ;) s'ha de ir que també hi ajuda la "doble vida" que porten algun dels nostres membres, per una part fan la viu-viu per aquí i per l'altra, treballen per la Directa (hola gent!) i se'ls va acudir que podríem penjar directament (acudit dolent) les notícies referents a les nostres comarques per aprofitar esforços i fer-nos publicitat mútua.

També hem d'agrair la feinada que està fent en Dil amb la nova aparença (us hi heu fixat, no?), com que li agrada molt picar codi, el molt sonat a fet una feinada escrivint /divs/ a tort i a dret, encara queden coses per polir, però a grans trets la cosa no variarà massa. Moltes gràcies sr. Dil!

I per acabar, només dir que intentarem potenciar la participació de la gent, comentant o publicant, com vulguis, si tens ganes de participar, envia'ns un correu i en parlem!

Resultat del IV torneig "quelsricspaguinlacrisi"

Tal com havíem anunciat amb prou antelació a http://elsud.org/futbol, va guanyar l'equip oficial.
Aquest any, el torneig ha estat marcat pel mal temps, i els partits comercials. Des de Sabadell, l'equip de Ràdio Trama (http://www.radiotrama.net) s'ha fet caca als pantalons i no han aparegut sota l'excusa de les quatre gotes que queien i l'equip que normalment deixem guanyar, els Suporters del Girona, doncs tampoc han vingut perquè tenien obligacions pròpies de hooligans.

IV torneig elsud.org "quelsricspaguinlacrisi"

Ei, com cada tardor ja arriben les fires i amb elles el torneig de futbol que organitza des de fa quatre anys elsud.org.
Després de la victoria en l'últim minut del l'equip dels supporters Girona l'any passat, des del sud.org tornem a citar a tots aquells amants del "futbito" de carrer per enfrontar-nos i lesionar-nos entre nosaltres. Així que col.lectius, assemblees, plataformes, grups armats, piròmans i colles d'amigues, entreneu ara que encara hi sou a temps i veniu a defensar els vostres ideals a cops de pilota el proper dissabte 1 de Novembre a les 3 de la tarda a l'escola Migidia de Girona.
Contingut sindicat

Torna a dalt