reformes en general

Nova aparença, nova gent, nova època

Després d'una època francament fluixa per part nostra, vam fer una assemblea per parlar del nostre futur a la xarxa, tots plegats ho vèiem una mica negre, però amb la nova incorporació (en PCH) vam decidir provar-ho una altra vegada i la veritat és que s'hi fa molt ;) s'ha de ir que també hi ajuda la "doble vida" que porten algun dels nostres membres, per una part fan la viu-viu per aquí i per l'altra, treballen per la Directa (hola gent!) i se'ls va acudir que podríem penjar directament (acudit dolent) les notícies referents a les nostres comarques per aprofitar esforços i fer-nos publicitat mútua.

També hem d'agrair la feinada que està fent en Dil amb la nova aparença (us hi heu fixat, no?), com que li agrada molt picar codi, el molt sonat a fet una feinada escrivint /divs/ a tort i a dret, encara queden coses per polir, però a grans trets la cosa no variarà massa. Moltes gràcies sr. Dil!

I per acabar, només dir que intentarem potenciar la participació de la gent, comentant o publicant, com vulguis, si tens ganes de participar, envia'ns un correu i en parlem!

Contingut sindicat

Torna a dalt