Nova aparença, nova gent, nova època

Després d'una època francament fluixa per part nostra, vam fer una assemblea per parlar del nostre futur a la xarxa, tots plegats ho vèiem una mica negre, però amb la nova incorporació (en PCH) vam decidir provar-ho una altra vegada i la veritat és que s'hi fa molt ;) s'ha de ir que també hi ajuda la "doble vida" que porten algun dels nostres membres, per una part fan la viu-viu per aquí i per l'altra, treballen per la Directa (hola gent!) i se'ls va acudir que podríem penjar directament (acudit dolent) les notícies referents a les nostres comarques per aprofitar esforços i fer-nos publicitat mútua.

També hem d'agrair la feinada que està fent en Dil amb la nova aparença (us hi heu fixat, no?), com que li agrada molt picar codi, el molt sonat a fet una feinada escrivint /divs/ a tort i a dret, encara queden coses per polir, però a grans trets la cosa no variarà massa. Moltes gràcies sr. Dil!

I per acabar, només dir que intentarem potenciar la participació de la gent, comentant o publicant, com vulguis, si tens ganes de participar, envia'ns un correu i en parlem!
pd. i encara estem preparant una "sorpresa" que és millor no anticipar per no generar massa expectatives i si la cosa no rutlla quedar finalment com uns gamarussos :)
Comenta alguna cosa, si no comentes estem tristos!

Comentaris

Romàntic

Ets un romàntic... em caurà la llagrimeta!!!

Una abraçada.

uix

em sembla que estàs malinterpretant les meves intencions jeje

feu bondat!

salut!!

 

Agenda

A mi m'agradaria saber perquè no em publiqueu els actes de la meva promotora a la vostra agenda.

Sense cultura no hi ha revolta possible companys.

Cuideu-vos

Albert Mestres 

fressa ent. 

mmmm

Doncs bàsicament perquè les prioritats de la gent que porta l'agenda i les teves són diferents.

Donem més rellevància als actes gratuïts i convocats des dels moviments socials que els que promou una empresa

salut i cultura popular!

agenda

Ja em sembla molt normal que li donis més rellevància als concerts del vostre "rotllo". El que no acabo d'entendre és que ni tan sols sigueu capaços d'editar els meus concerts i incloure'ls a la vostra agenda. Ja em perdonaràs, però em costa d'entendre.

Ja us ho fareu, però em sembla que diu bastant de vosaltres. 

Empresa dius? :) Aixó d'ent. cal entendre-ho com a "enterprise" però només en el sentit d'empenta, iniciativa per... la música independent, en aquest cas. O música no comercial si ho prefereixes. Ja imagino que jo no soc cap moviment social... jo tot sol he de ser només un moviment personal, oi?

I no et preocupis pas però que aixó de fressa ent. no és cap multinacional. Ni tan sols una empresa. Varem nèixer al 1994 com a associació cultural. I ara, que ja no ho som, anem fent el què podem, allà on podem i com podem. Per aixó em sorpren molt, moltíssim, la vostra decisió.

En fi, cuideu-vos. Sincerament. 

albert mestres

:)

Ui si!!! Al lloro amb la dissidència. Que pica.

veieu?

exactament a aixó em referia

Bona sort!

No sabeu qui teniu

Aquest element és la riota de tot Girona!

 

Torna a dalt