IV torneig elsud.org "quelsricspaguinlacrisi"

Ei, com cada tardor ja arriben les fires i amb elles el torneig de futbol que organitza des de fa quatre anys elsud.org.
Després de la victoria en l'últim minut del l'equip dels supporters Girona l'any passat, des del sud.org tornem a citar a tots aquells amants del "futbito" de carrer per enfrontar-nos i lesionar-nos entre nosaltres. Així que col.lectius, assemblees, plataformes, grups armats, piròmans i colles d'amigues, entreneu ara que encara hi sou a temps i veniu a defensar els vostres ideals a cops de pilota el proper dissabte 1 de Novembre a les 3 de la tarda a l'escola Migidia de Girona.

Guanyarà l'equip delsud.org, però el segon lloc, segur, serà molt disputat.

Bé, la idea és gaudir, aquest any, de dues pistes aptes i grans (la de l'escola Migdia i la de l'institut Santiago Sobrequés). Estaria bé, és obligatori vaja, que tothom que es vulgui inscriure faci arribar un correu a contactar(arroba)elsud.org abans del dia 28. Als mítics despistats que apareguin in el mateix dia sense haver avisat se'ls hi lliuraran uns "pom-poms" i unes faldilletes roses per fer d'animadors. Guay. Els equips han de ser de 4 personatges més un porter, i tants reserves com es vulguin (es podran fer fins a mil canvis per partit). Si els equips podeu venir uniformats millor, perquè així si algú passa per allà potser es pensarà que som gent seria i tot, i per no crear confusió a l'hora de jugar.

Hi haurà servei de bar, hi haurà trofeus pels guanyadors, xiulets pels arbitres, hooligans, porteries, pilotes, xarxes, i potser dutxes i tot. I menys el servei de bar, que ens coneixem, la resta és tot gratuït.

Ens veiem doncs.
Salut.
Per a més informació> elsud.org/futbol
---elsud.org: contrainformació, opinió, eventualitats esportives i lluita des de les comarques de girona---
Cartell Quelsricspaguinlacrisi

Torna a dalt