Avui es publicarà el Firefox 3, s'intenta fer un rècord de descàrregues

Després de molta feina, finalment avui estarà disponible la última versió estable del Firefox, concretament la 3a versió del navegador de la Fundació Mozilla (http://www.mozilla-europe.org/ca). Com a sistema de promoció s'ha pensat que es declararia avui com al dia de les descàrregues (download day), intentant aconseguir un rècord del món de baixades en 24 hores. L'hora exacte d'inici de la campanya serà a les 10:00AM (UTC-7, set hores més tard que l'hora dels PPCC)

Aquesta versió a millorat molt en alguns dels aspectes més criticats de les versions anteriors, com la quantitat de RAM utilitzada o la velocitat per carregar les pàgines, d'aqesta manera es vol consolidar com a un dels navegadors més populars de la xarxa

Tothom a descarregar-se l'última versió! http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/

 

Curiositats: tal i com és habitual en tota mena de programes, en aquest hi podem trobar "ous de pascua" que no són més que petites bromes o jocs amagats dins el mateix. En podem veure alguns si posem "about:robots" o "
about:mozilla" a la barra de direcció del navegador.

Comentaris

Festa Firefox!!

rècord

iep, rècord aconseguit, no?? fel¡citats!

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2900948

jo no sóc tan fan-friqui com vosaltres del programari lliure, però també ja tinc la nova versió. jo tampoc hi noto gaires canvis (tot i que no hi entenc gens...)

apa, salut!

aconseguit

iep! de de fet era fàcil d'aconseguir, doncs no hi havia precedent :) però ha estat un gran èxit

és curiós el mapa que ha quedat a http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord és com un mapa de renta dels habitants :(

salut!

ja el tenim

Ei cranc, crec que ja l'he instal·lat, he provat això del zoom i funciona però no he notat gaires canvis més. Segurament sóc jo que no els sé veure, en fi,... Gora Mozilla!

com que no

ieps! com que no has notat gaire res més? :)

jo diria que es nota més lleuger, a l'hora d'obrir moltes pàgines de cop (en pestanyes) i també a l'hora de carregar les pàgines, hi ha molts canvis, a la barra d'adreça si hi escrius et fa una recerca entre totes les pareules de les url's recents, hi ha una carpeta d'adreces d'interès "intel·ligent" de webs més visitades... :)

aquí: http://www.mozilla-europe.org/ca/firefox/tips/ hi ha moltes coses que són pràctiques :) salut! gora mozilla!

 

pd. ja en portem més de 6.065.000! segons http://downloadcounter.sj.mozilla.com a les 13:25 

ja l'heu baixat?

sembla que la crida a les descàrregues ha fet el seu efecte: tots els servidors han estat saturats durant tot el dia :)

ara ja torna a funcionar tot i es pot seguir segon a segon a: http://downloadcounter.sj.mozilla.com

aquesta nova versió té coses genials, per exemple, si fas "ctrl +" s'amplia tota la pàgina web i no només el tex, també les imatges i conserva perfectament el disseny i el format! aquí hi trobareu alguns consells interessants: http://www.mozilla-europe.org/ca/firefox/tips

 

salut!!

Torna a dalt