presos

Acció solidaria amb Amadeu Caselles a Girona

Ahir en un pont  de la ciutat de Girona vam llençar carn putrefacta, ossos i sang, en solidaritat amb Amadeu Caselles, tambe vam deixar un cartell amb les cares de les maximes responsables de la situació del company. Entenem aquesta acció com a simbolica, pero creiem que aquestes accions poden encedre la xispa de la solidaritat..

Amadeu al carrer, JA !  Vinga la anarquia !

El 28 d'agost l'Amadeu Casellas va ser traslladat a l'hospital penitenciari de Terrassa

Amadeu ha sigut traslladat a l'hospital penitenciari de Terrassa aquest divendres dia 28 d'Agost del 2009.

A través d'una trucada que amb impediments va poder fer el company Amadeu ahir, ha pogut transmetre el trasllat que li han fet a l'Hospital Penitenciari de Terrassa.


Ja feia 45 dies que l'Amadeu estava en vaga de fam. L'any passat quan va ser traslladat no portava tants dies amb aquesta dura protesta i hem de dir que estava físicament millor del que ho està actualment.


L'Amadeu Casellas finalitza la vaga de fam

Aquest 16 de juny l'Amadeu Casellas ha comunicat que deixa voluntàriament la vaga de fam que va començar el 24 de maig passat. En el seu comunicat agraeix el suport rebut i demana que el continuï tenint. Els responsables directes de la seva injusta i il·legal situació són la Montserrat Tura,consellera de justícia, i l'Albert Batlle, secretari general de les presons catalanes.

L'Amadeu hauria d'estar en llibertat ja que la legislació penitenciària actual estableix la llibertat condicional un cop es compleixen 3/4 parts de la pena - l'Amadeu porta 30 anys empresonat dels 40 de condemna. Els requisits que s'estableixen per acollir-se a la llibertat condicional són, a més a més, no tenir expedients disciplinaris, domicili fixe i contracte de treball i l'Amadeu també els compleix. És per això que es pot considerar la situació de l'Amadeu com un segrest institucional de l'Estat.

Amadeu Casellas inicia una vaga de set

L'Amadeu Casellas és un pres anarquista que fa uns anys reivindica la seva llibertat per haver complert ja la seva condemna. L'1 de juny ha iniciat una vaga de set, com a resposta a haver estat incomunicat; ara no li deixen rebre cartes o fer trucades, i només el pot visitar el seu advocat. El 25 de maig, ja havia iniciat una vaga de fam, que també continua vigent.

L'excusa que li han donat, per incomunicar-lo és un atac que s'ha realitzat contra el C.I.R.E i que ha estat reivindicat anònimament per gent de fora. Es evident que està totalment fora de la llei, prendre una mesura contra un pres, per algo que presumptament han realitzat al carrer i en el que ell no ha participat.
Aquesta es una nova demostració de la impunitat amb la que actuen des de la direcció de les presons alhora de prendre determinades mesures.

Amadeu Casellas abandona de moment la vaga de fam

Des de els murs de la ignominia que s'aixequen sobre aquest indret Amadeu Casellas vol fer publica amb el recolçament de tota la C.N.T.-A.I.T. que oficialment des de avui dilluns 18 de maig hem decidit abandonar voluntàriament la vaga de fam en la que portava 26 dies al haver considerat que en aquest moments es preferible que la lluita es continui portant endevant sense que quedi condicionada a l'estat de la meva salut. Ara la meva salut és integra però les intencions dels poderosos son les de fer-la mimbar tant física com psicologicament aïllant-me no només de l'exterior sinó inclús dins de la propia presó. Per tant, hem considerat que el millor es parar en aquest moments la vaga de fam i sumar forces en aquesta lluita per la llibertat i la dignitat humana.

GRACIES A TOTHOM PER LA SOLIDARITAT I US ANIMO A TOTS A CONTINUAR AMB LA LLUITA PER LA LLIBERTAT DE TOTXS ELS/LES PRES@S I LA DEMOLICIÓ DE TOTES LES PRESONS.

Amadeu Casellas Ramón juntament amb representants de C.N.T.-A.I.T.

Sant Esteve Sesrovires a 18 de Maig del 2009

+info: http://llibertatamadeu.blogspot.com/

Llibertat Enric Duran!

El proper dilluns 11 de maig, coincidint amb els 50 dies de l'empresonament de l'Enric Duran, es volen lliurar als jutjats i presentar a l’opinió pública el manifest que us djuntem a continuació. Es preten que estigui firmat pel màxim nombre d’entitats socials, col·lectius i associacions.

Podeu remetre les adhesions a suportenric@17-s.info

Com veureu, el manifest situa únicament la qüestió de l’abús de la presó preventiva. Els delictes d’alta volada vinculats a l’especulació financera i greus delictes econòmics no comportem aquesta mena de mesures. La doctrina "Botin", la corrupció al PP i una llarga llista completen els exemples que es podrien adduir del doble raser de la justícia.

Aturat l'empresonament del David de La Fornal

Fa unes setmanes, rebíem la notícia que el nostre amic i company David Sànchez, de Vilafranca del Penedès, havia d'ingressar a presó. La motivació política del cas va despertar la curiositat de nombrosos mitjans de comunicació i, sobretot, el suport de milers de persones, que van voler-se posar al costat d'en David, per demostrar, un cop més, que la solidaritat i la lluita són eines necessàries per acabar amb tota opressió.

Crònica dels actes d'aquest cap de setmana

Aquest dissabte i diumenge els moviments socials i l'esquerra independentista ha realitzat diversos actes al carrer de protesta, solidaritat i debat.

El dissabte a la tarda el Festival Desviat va centrar les seves activitats en el decreixement i contrapoder. Una cinquantena de persones primer van escoltar les xerrades de crisi energètica, decreixement i iniciatives de transició i després van encetar un debat. Altre cop es va encetar el debat durant la xerrada-presentació del llibre "de la protesta al contrapoder" de l'Ivan Miró. El Desviat va continuar amb una connexió en directa amb l'Enric Duran i amb el sopar i els concerts musicals.

Mourem muntanyes

Aquest matí de dissabte, ja amb una premonició de tardor a l'aire, ja amb un alè de llibertat al cor, hem tornat una vegada més a l'Hospital Penitenciari de Terrassa. Mentre uns acompanyàvem la mare d'Amadeu Casellas en la seva visita (en previsió dels possibles, previsibles i probables entrebancs a què ens tenen acostumats), un grup d'una trentena de persones pujava a peu des de l'estació de tren de Terrassa, amb pancartes i crits de llibertat per a Amadeu.

Amadeu Casellas finalitza la vaga de fam

Aquest divendres 5 de setembre l'Amadeu Casellas ha finalitzat la vaga de fam que havia iniciat el 22 de juny passat. Désprés de resistir 76 dies ha aconseguit que se li concedeixi el tercer grau penitenciari. El Síndic de Greuges de Catalunya ha traslladat a l'Amadeu el compromís del departament de Justícia d'atorgar dos permisos de 48 hores quan es recuperi de la vaga de fam i després un tercer grau restringit.

La seva resistència i la mobilització popular ha aconseguit un cop més frenar la impunitat i la repressió de l'Estat. Presos al carrer!

Es manté la xerrada informativa sobre la lluita de l'Amadeu d'aquest dimecres 10 de setembre a les 19:00h a la Màquia de Girona,  

Contingut sindicat

Torna a dalt