L'Amadeu Casellas finalitza la vaga de fam

Aquest 16 de juny l'Amadeu Casellas ha comunicat que deixa voluntàriament la vaga de fam que va començar el 24 de maig passat. En el seu comunicat agraeix el suport rebut i demana que el continuï tenint. Els responsables directes de la seva injusta i il·legal situació són la Montserrat Tura,consellera de justícia, i l'Albert Batlle, secretari general de les presons catalanes.

L'Amadeu hauria d'estar en llibertat ja que la legislació penitenciària actual estableix la llibertat condicional un cop es compleixen 3/4 parts de la pena - l'Amadeu porta 30 anys empresonat dels 40 de condemna. Els requisits que s'estableixen per acollir-se a la llibertat condicional són, a més a més, no tenir expedients disciplinaris, domicili fixe i contracte de treball i l'Amadeu també els compleix. És per això que es pot considerar la situació de l'Amadeu com un segrest institucional de l'Estat.

També segons les seves pròpies lleis l'Amadeu hauria de sortir lliure, ja que l'article 70 de l'antic codi penal, estableix un màxim de 30 anys de presó. Amb el nou codi penal de l'any 1995 aquest període màxim de presó s'estableix en un màxim de 20 anys.

La única raó per la qual la classe política i el poder mantenen a l'Amadeu a la presó és per la seva ideologia anarquista. Una repressió igual que en temps del franquisme però avui dirigides per la Montserrat Tura i l'Albert Batlle.

Llibertat Amadeu.

Llibertat Joaquim.

No a la cadena perpètua encoberta!

 

COMUNICAT DE L'AMADEU CASELLAS EL 16 DE JUNY DE 2009

Amadeu Casellas Ramón, prisionero político libertario, por motivos de salud dejo voluntariamente la huelga de hambre que venia manteniendo desde el dia 24 de mayo, esperando que desde fuera se sigua presionando hasta que salga de la cárcel. Agradezco a todo el mundo su apoyo, espero que lo continue teniendo.

 


+ info:

http://www.llibertatamadeu.blogspot.com/

http://www.kaosenlared.net/buscar/amadeu+casellas

Torna a dalt