antifeixisme

fora nazis !

Aquest dissabte 9 d'octubre els nazis del MSR pretenen celebrar un acte a Palafrugell.

En un primer moment els hi han "col.la't " l'acte en els de l'ajuntament , ara l'alcalde intenta que

els de governació prohibeixin l'acte i així retirar el permís del local.

Dissabte passat 4 d'octubre ja van celebar un acte a Roses amb 100 persones.

Acte MSR a Can Genis dissabte 9 d'octubre  18:00 hores Palafrugell.

NAZIS I FEIXISTES? NI A PALAFRUGELL NI ENLLOC !!

[Lleida. 9-s] Concentració Antifeixista. Carlos, ni oblit ni perdó.

Concentració Antifeixista.
Carlos, ni oblit ni perdó.
El millor homenatge, continuar la lluita
- Dimecres 9 de setembre
- 20h
- Plaça Paeria, Lleida
 
L'11 de novembre farà dos anys que el militar feixista Josué Estébanez de a Hija assassinà al jove Carlos Palomino i intentara assassinar a un
altre company més al metro de Legazpi, a Madrid.
Carlos i un grup d'antifeixistes es dirigien a protestar contra una manifestació xenòfoba del partit nazi Democracia Nacional.
Del 14 al 18 de setembre es celebrarà el judici a l'Audiència Provincial e Madrid.
El dissabte 12 es realitzarà una manifestació a Madrid. Sortirà a les 18h e la Pç Elíptica.
 
La Plataforma Antifeixista de Barcelona organitza un autobus per a totes es persones que vulguin anar a Madrid.
L'autobús sortirà de Barcelona el dissabte 12 pel matí, i tornarà al matí el diumenge 13.
        

Manifest de la Campanya Internacional per fer dimitir Samaranch

Manifest de la Campanya Internacional per fer dimitir Samaranch de la Presidència d'Honor del Comitè Olímpic Internacional


El moviment olímpic no pot honorar falangistes

Des de la seva fundació l'any 1894, el Moviment Olímpic -com a expressió de l'esport mundial organitzat- no ha deixat d'insistir en la necessitat que l'esport fos vist com una gran activitat disseminadora de valors ètics i democràtics arreu del món. Els seus documents fundacionals i de principis, inclouen entre aquests valors la germanor, la llibertat i la igualtat entre les comunitats humanes. Així, la Carta Olímpica, en la seva versió promulgada el 7 de juliol de 2007, parla en el seu primer punt del "valor educatiu del bon exemple i el respecte pels principis ètics fonamentals universals". Alhora, al seu punt segon, estableix que l'esport ha de ser un mitjà per promoure una "societat pacífica preocupada per la preservació de la dignitat humana". En paral.lel a això, el seu punt 4 destaca que "la pràctica de l'esport és un dret humà".

Fundación en Defensa de la Nación Española organitza un acte a Girona

Dimarts 9 de juny a les 20h la utraespanyolista Fundación en Defensa de la Nación Española organitza un acte al Centre Cívic Pla de Palau (Girona) en què parlaran Francisco Caja, Juan Carlos Girauta i Santiago Abascal, tots ells anticatalanistes furibunds. Aquesta fundació, així com la que presideix Francisco Caja (Convivencia Cívica Catalana) defensa una visió tergiversada de la història en favor del nacionalisme espanyol i manté les tesis de la persecució dels castellanoparlants a Catalunya, alhora que promou la fòbia anticatalana i la defensa malaltissa i antidemocràtica de la integritat territorial, lingüística i simbòlica espanyola.

Contramani a l'acte de l'Opus Dei a Girona

Avui els fatxes de l’Opus Dei i la ultradreta catòlica han portat el seu bus intinerant per provar d’imposar-nos la seva moral i impedir-nos el nostre dret a decidir sobre el nostre cos i la nostra maternitat. Malgrat que hem hagut de convocar sense antelació l’àmplia resposta ha demostrat el rebuig social que generen, que l’avortament és un dret a què no renunciarem. En aquest sentit, seguirem exigint la despanelització total i immediata de l’avortament i que sigui gratuït i dins dels hospitals públics.

La CUP de Girona denuncia la presència d’un grup feixista a l’Estadi de Montilivi i la complicitat de la directiva

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona denuncia la presència d’un grup d’ultradreta violent a la grades de l’estadi. S’anomenen “Ultras Gerona” i tenen connexions amb el “Comando Gerona”. Els seus membres sempre són presents als partits. Proclamen consignes racistes o espanyolistes sense haver rebut mai cap advertiment de part del club. Els espectadors del Girona tampoc es lliuren de veure com els integrants del grup fan la salutació feixista. Davant de la queixa presentada per la CUP, la resposta de la directiva del Girona F.C no ha estat gens satisfactòria, ja que ha pretès equiparar la simbologia catalana i la del grup ultra.

Maulets retira 30 plaques franquistes i les lliura a l'Ajuntament de Salt

El regidor d'Urbanisme les rebutja amb un to "maleducat" i "prepotent"

Maulets va enretirar de diversos pisos construïts durant el “desarrollismo” amb el suport del “Ministerio de Fomento” un total de 30 plaques amb el símbol falangista. Aquestes plaques van ser lliurades al regidor d’urbanisme del municipi, Joan Boada (ERC), com a senyal de protesta pel fet que no les haguessin enretirat el mateix ajuntament.

12 oct. concentració a Girona contra el feixisme i la hispanitat

La Plataforma Antifeixista de Comarques Gironines ha convocat, pel proper diumenge 12 d'octubre a la Pç. del Vi de Girona, a les 18.00, una concentració sota el lema "tots/es al carrer contra el feixisme. El dia de la hispanitat, res a celebrar".

Amb la intenció de denunciar la celebració de l'imperialisme, el genocidi de les amèriques, la hispanitat... diversos col·lectius i persones de les comarques gironines, agrupats a la Plataforma Antifeixista, han volgut recuperar la vella tradició de convocar els actes de protesta del 12 d'octubre

Concentració Antifeixista i contra la hispanitat

12 d'octubre a les 18:00

Lloc: Pç del Vi de Girona

Un grup de neonazis es passen una tarda atemorint la població de Celrà

Un grup format per 4 joves d’estètica neonazi van passar-se tota una tarda al poble de Celrà atemorint a la població. Durant la tarda del dissabte, aquests 4 joves van estar pintant creus guemades a les parets del poble, van insultar i atacar als diversos immigrants que es creuaven pel carrer, van robar i intimidar els clients de diversos bars i van fer destrosses en el mobiliari urbà.

Contingut sindicat

Torna a dalt