Fundación en Defensa de la Nación Española organitza un acte a Girona

Dimarts 9 de juny a les 20h la utraespanyolista Fundación en Defensa de la Nación Española organitza un acte al Centre Cívic Pla de Palau (Girona) en què parlaran Francisco Caja, Juan Carlos Girauta i Santiago Abascal, tots ells anticatalanistes furibunds. Aquesta fundació, així com la que presideix Francisco Caja (Convivencia Cívica Catalana) defensa una visió tergiversada de la història en favor del nacionalisme espanyol i manté les tesis de la persecució dels castellanoparlants a Catalunya, alhora que promou la fòbia anticatalana i la defensa malaltissa i antidemocràtica de la integritat territorial, lingüística i simbòlica espanyola.

Davant d'aquesta ofensa, les gironines i els gironins hem de sortir al carrer a demostrar que el feixisme i l'espanyolisme no són benvinguts a la nostra ciutat ni als Països Catalans, i per reivindicar el nostre compromís amb la diversitat lingüística i cultural, així com amb els ideals d'alliberament, justícia i democràcia real entre les persones i els pobles.

DIMARTS 9 DE JUNY, 20H
CENTRE CÍVIC PLA DE PALAU (GIRONA)

ATUREM LA FÒBIA ANTICATALANA!!
FORA FEIXISTES I ESPANYOLISTES DE GIRONA!!

Intenteu ser-hi presents i difoneu la convocatòria!!

Comentaris

En un Centre Cívic?...

Vaja, doncs si que estan mal gestionats els Centres Cívics de la ciutat.

Amadeu Mora

Crec que es diu el responsable de tots els Centres Cívics gironins.

Què li demanem a aquest home, ara?

Què dimiteixi?...

Com va acabar el tema?

Com va acabar el tema?

tela telita tela

Algú podria explicar a on anem a parar amb tot aixo?

En fi com va acabar aquesta cosa.... A mes no entenc com un director de mig-esquerra permet aquest acte? Faria el mateix, permetre un acte així, amb un grup radical d'esquerra? El temps ho dirà, pero crec que hi ha llocs mes assenyats que aquest per fer aquestes 'xerrades de captació' ..

Torna a dalt