Un grup de neonazis es passen una tarda atemorint la població de Celrà

Un grup format per 4 joves d’estètica neonazi van passar-se tota una tarda al poble de Celrà atemorint a la població. Durant la tarda del dissabte, aquests 4 joves van estar pintant creus guemades a les parets del poble, van insultar i atacar als diversos immigrants que es creuaven pel carrer, van robar i intimidar els clients de diversos bars i van fer destrosses en el mobiliari urbà.

Els fets van començar cap a les 5 de la tarda quan, després de pintar diversos símbols feixistes per les parets del poble, els joves van entrar al “bar centre” i van intentar robar a un dels clients del bar. En veure la situació, la resta de clients i cambrers del bar els van convidar a marxar mentre ells llançaven insults a tots els presents, sota l’amenaça de venir con 40 mas y quemar todo el pueblo. En ser expulsats d’aquest bar, els joves es van dirigir a la plaça de l’església, on van pintar diversos símbols feixistes i van intimidar als vianants que passaven per allà. Més tard, una noia sudamericana va ser insultada i agredida prop del pàrquing d’un supermercat del poble. I finalment, als voltants de les 9 del vespre, un grup de 4 joves celranencs van ser agredits amb cadenes i esprais d’autodefensa als voltants de l’estació de tren, just abans que els 4 joves pugessin al tren en direcció a Figueres. Els mossos d’esquadra, van ser avisats per diversos vianants que van presenciar les agressions però no van fer acte de preséncia al poble fins que els atacants ja havien marxat amb el tren.

En l’aniversari de la mort de Guillem Agulló ( jove militant de maulets assasinat per un grup feixista al País Valencià), els grups feixistes continuen atemorint la població dels Països Catalans sota la passivitat policial

Torna a dalt