criminalització

Noves mobilitzacions per reclamar l'absolució de Núria Pórtulas

DISSABTE, 5 DE SETEMBRE, CONCENTRACIÓ A GIRONA, A LES 19:00h DAVANT LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN ESPANYOL

ES PRESENTARÀ RECURS A LA SENTÈNCIA DE L'AUDIÈNCIA NACIONAL, DAVANT EL TRIBUNAL SUPREM

Després d'haver-se celebrat el 13 de juliol a l'Audiència Nacional el judici a Núria Pórtulas, i després d'haver sortit el 30 de juliol la sentència condemnatòria de dos anys i mig de presó i una multa de 810 € per un "delicte intentat de col·laboració amb banda armada" (delicte en grau de temptativa), les mobilitzacions per reclamar la seva absolució no s'aturen.

Programa de la setmana Memorial Sebastià Salellas i Magret, 2009

"la veritat és que estic tan atemorit davant del model de seguretat dels nostres estats socials i democràtics de dret que ja fa mesos que m'han desaparegut les poques ganes de somriure de les que disposava. això no vol dir que no continuï, en tot moment, treballant per la pau i la igualtat en el món, el que passa és que, tal com no es cansa de repetir Terricabras, sense llibertat -i ara apenes en queda- no hi pot haver mai seguretat. (...) Resto, per tant, atemorit però rebel, perquè no em resigno a quedar immòbil i poruc. Penso que hauríem d'estar convençuts perquè aquest silenci de cementiri no ens converteixi simplement en arruïnats habitants del Leviatán global, obedients a la norma de seguretat i còmplices de tota aquesta tragèdia dels drets humans."

Sebastià Salellas, primavera de 2007

 

 

El judici dels presos del 4F serà el 7 de gener de 2008

Després d'1 any, 11 mesos i tres dies de presó, el dia 7 de gener de 2008 està previst que es celebri el judici per en Juan, l'Alex i en Rodrigo. També seran jutjats els sis nois que estan en llibertat amb càrrecs des del 4 de febrer de 2006, la participació de l'Ajuntament de Barcelona, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, la BCNeta i els representants actuals de cadascun d'aquests organismes.

Independentment del que creiem per conèixer-los volem iniciar una campanya per un judici just.

Contingut sindicat

Torna a dalt