Sebastià Salellas i Magret

L'esquerra anticapitalista fa un homentage a Sebastià Salellas

Aquest passat dissabte en el marc dels actes del Primer Memorial Sebastià Salellas i Magret l'esquerra anticapitalista de Girona va voler homenatjar a l'advocat que en incomptables ocasions va defensar els seus militants.

En l'acte es va llegir un text en el seu record i es van fer parlaments sobre  les diverses lluites en que el lletrat va pendre part: Núria Pórtulas, crema de fotos del rei, operació estany, detinguts del 92. El cantautor Eduard Canimas i l'Edmon van amenitzar l'acte i posteriorment es va celebrar un vermut al CSO Can Kolmo.


Programa de la setmana Memorial Sebastià Salellas i Magret, 2009

"la veritat és que estic tan atemorit davant del model de seguretat dels nostres estats socials i democràtics de dret que ja fa mesos que m'han desaparegut les poques ganes de somriure de les que disposava. això no vol dir que no continuï, en tot moment, treballant per la pau i la igualtat en el món, el que passa és que, tal com no es cansa de repetir Terricabras, sense llibertat -i ara apenes en queda- no hi pot haver mai seguretat. (...) Resto, per tant, atemorit però rebel, perquè no em resigno a quedar immòbil i poruc. Penso que hauríem d'estar convençuts perquè aquest silenci de cementiri no ens converteixi simplement en arruïnats habitants del Leviatán global, obedients a la norma de seguretat i còmplices de tota aquesta tragèdia dels drets humans."

Sebastià Salellas, primavera de 2007

 

 

Contingut sindicat

Torna a dalt