crisi

17 de setembre a les comarques gironines

Com a persones lliures, fartes de la impunitat de la banca i la hipocresia de la classe polí­tica, fem saber a tots els veïns i veïnes que el proper dijous 17 de setembre, exercirem el nostre dret a reunió per trobar-nos i posar en marxa solucions a la crisi des del poble i pel poble.

Tots i totes esteu convidades a participar. Compartirem informació sobre pràctiques de canvi social i farem assemblees populars per poder cobrir amb la solidaritat i la força del col·lectiu les necessitats que més ens manquin, com poden ser, habitatge, treball, alimentació, educació, transport i d'altres.

Punt de trobada: Banyoles, plaça dels estudis 2

Hora: 18h a 21h

Punt de trobada: Figueres, rambla amb C/ Girona

Hora: 16h a 21h

Punt de trobada: Girona, pont de pedra amb la rambla

Hora: 18h a 21h

Punt de trobada: Olot, plaça major

Hora: 18h a 21h

Serà ajuntant-nos totes les persones que VOLEM treure el capitalisme de les nostres vides i de les nostres comrades, com trobarem la solució a la crisi.

Ocupen la Seu Central de La Caixa a Girona

Ahir dijous 16 d’abril, diversos col·lectius de l’esquerra anticapitalista de Girona, van ocupar la seu central de “la Caixa”, per denunciar els bancs i les caixes com uns dels culpables de la crisi econòmica actual.

Una trentena de persones van entrar a “la Caixa” amb pancartes, repartint octavetes informatives i cridant lemes que apuntaven els bancs i caixes com uns dels responsables de la situació econòmica actual. L’acció es desenvolupà amb normalitat i, després de la lectura del manifest, es va desconvocar l’acte. A fora, una desena de persones repartien octavetes davant l’actitud receptiva de la gent que passava pel carrer.

Concurs literari Any 2019

La idea d'aquest concurs literari sorgeix a partir de la sensació que vivim en un context marcat per la incertesa i en el qual ens reconeixem sovint confusos. L'objectiu, doncs, és  imaginar quina societat en sorgirà d'aquesta crisi i al mateix temps compartir les diferents visions. Així doncs, som conscients que tot i que no deixa de ser un exercici lúdic i espectulatiu pot ser al mateix temps una eina més a l'hora de plantejar-nos alternatives i lluites.

Curs sobre la Crisi en el Capitalisme actual

Els dimarts 14, 21 i 28 d'abril i els 5 i 12 de maig es realitzarà un curs sobre la Crisi en el Capitalisme actual en el centre cívic de Pla de Palau (c/Saragossa, 27) de Girona. El curs està organitzat per la CGT, Endavant i el c.s. la màquia. És gratuït (menys les fotocopies dels apunts) i l'horari és de vuit a deu del vespre. Cal fer les inscripcions a la màquia o a l'adreça electrònica crisisgirona(at)gmail.com.

El curs és a càrrec de membres del seminari d'economia crítica Taifa.

Aquest 15 de novembre tothom al carrer!

Aquest cap de setmana del 15 i 16 de novembre els caps d'Estat dels 20 països més rics del planeta es reuniran a Washington (EE.UU) per a salvar la seva injusta i miserable econòmia capitalista.

A través dels mitjans de comunicació oficials, la veu del poder econòmic, han presentat aquesta trobada com un encontre per a "refundar el capitalisme". Però el que realment pretenen fer és apedaçar aquest sistema totalment a les acaballes i corromput fins a la medul·la. Finalment el seu creixement està topant amb els límits d'explotació de la naturalesa i la humanitat. El cert és que dia a dia ja patim les seves solucions a la crisi: deslocalitzacions d'empreses, tancaments, acomiadaments, atur, precarietat laboral, esgotament dels recursos energètics i minerals, augment de la contaminació i nuclearització del planeta, ,..

Concentracions davant dels Ajuntaments a les vuit del vespre d'avui divendres 19 de setembre

Hola sóc l' Enric Duran i us parlo per animar-vos a participar en les concentracions que hi haurà avui Divendres 19 de setembre a les 20h davant la plaça de l'ajuntament de cada poble o ciutat.

Bé, de concentracions n'hi haurà si tu, si totes hi participeu. Una acció directa individual per més impactant que hagi semblat no es suficient per canviar les coses, això ho hem de fer entre tots i totes.

Si la publicació CRISI i la meva acció de desobediència bancària no t ‘han deixat indiferent, comparteix la teva indignació amb la gent!!

Pots portar pancartes, cassoles, instruments, focs artificials...el que vulguis!

El proper dimecres 17 de setembre es distribuirà la publicació "Crisi"

Aquest proper dimecres 17 de setembre es distribuirà la publicació "CRISI", es tracta d'una publicació única en format diari de la qual es volen distribuir desenes de milers d'exemplars gratuïts arreu del territori.

Contingut sindicat

Torna a dalt