Aquest 15 de novembre tothom al carrer!

Aquest cap de setmana del 15 i 16 de novembre els caps d'Estat dels 20 països més rics del planeta es reuniran a Washington (EE.UU) per a salvar la seva injusta i miserable econòmia capitalista.

A través dels mitjans de comunicació oficials, la veu del poder econòmic, han presentat aquesta trobada com un encontre per a "refundar el capitalisme". Però el que realment pretenen fer és apedaçar aquest sistema totalment a les acaballes i corromput fins a la medul·la. Finalment el seu creixement està topant amb els límits d'explotació de la naturalesa i la humanitat. El cert és que dia a dia ja patim les seves solucions a la crisi: deslocalitzacions d'empreses, tancaments, acomiadaments, atur, precarietat laboral, esgotament dels recursos energètics i minerals, augment de la contaminació i nuclearització del planeta, ,..

De quines mesures parlaran aquest dissabte? Segur que augmentaran aquesta llista amb noves mesures encara més exagerades, ...jornada laboral de 65 hores setmanals, més privatitzacions de serveis públics, més ajudes al sistema
financer i als bancs, més repressió i mort per a les persones immigrants, etc, etc,

A l'Estat Espanyol, el govern li ha donat 100.000 milions d'euros als mateixos bancs que estan desnonant a moltes famílies per no poder pagar la hipoteca. Als Estats Units el rescat de la banca ha costat 700.000 milions de dòlars a la població. A la resta del món la gran majoria de governs han fet la mateixa maniobra d'espoli i robatori.

Per rebutjar tot aquest escandalós despropòsit, els moviments socials han convocat mobilitzacions per aquest dissabte 17 de novembre a les 17:00 a moltes ciutats dels Països Catalans i arreu del món. A les comarques gironines hi ha convocades concentracions a Figueres (plaça de l'ajuntament) i a Girona(plaça del vi).

Surt al carrer i participa! La crisi que la paguin els rics!!


+info:

http://www.17-s.info/ca/tothom-al-carrer-el-15n-la-crisi-que-la-paguin-ells

http://ecologistes.net/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=66

http://www.kaosenlared.net/noticia/15-noviembre-movilizaciones-contra-bancos-sistema-financiero

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/356419/index.php

Torna a dalt