català

Presentació del documental "El món a Salt"

EL MÓN A SALT és un programa de ràdio fet pels joves del món que viuen a Salt.

Al mes de gener de 2008, del projecte d'"Acollida i Formació de joves estrangers nouvinguts d'entre 16- 18 anys a Salt" realitzat per l'associació EINA, es desprèn una nova proposta pedagògica per tal de donar continuïtat a alguns dels objectius del projecte, i també per donar resposta als joves participants que demanaven realitzar activitats de perfeccionament i pràctica del català, així com trobar-se amb els companys i companyes del curs. Aquesta nova proposta ha estat la realització d'un programa de ràdio a l'emissora local Radio SALT.

Al llarg del procés de formació dels joves i d'elaboració i gènesi del primer programa, s'ha elaborat un documental que mostra el pas de la idea inicial a l'emissió d'"EL MÓN A SALT".

Declaració de l’Assemblea de Moviments Socials del FSCat

A Barcelona, dissabte 26 de gener de 2008

Venim dels moviments socials de les comarques de Catalunya i d’altres llocs dels Països Catalans, per a trobar-nos durant aquest primer Fòrum Social Català, atenent la convocatòria del Dia d’Acció Global, acordada al Fòrum Social Mundial de Nairobi. Som diversos i plurals, però compartim els valors i objectius reflectits a la Carta de Principis del Fòrum Social Mundial i a la Carta de l’Assemblea de Moviments Socials de Portoalegre.

Contingut sindicat

Torna a dalt