països catalans

Ja és actiu el bloc d'Iniciativa Internacionalista - Països Catalans

 

 

Des de fa uns dies, ja es pot seguir tota l'activitat programada pels grups de suport d'Iniciativa Intenacionalista als Països Catalans, en el bloc que s'ha creat.

 En el bloc podreu seguir totes aquelles presentacions que es vagin fent arreu del territori i les diferents notícies que la candidatura va generant. Si voleu fer alguna activitat als vostres municipis o crear algun grup de suport també us hi podeu posar en contacte.

 

 

 

 

 

Presentació de la Universitat Comunista dels Països Catalans

Des d'Endavant Girona us convidem a participar en l'acte de presentació de la Universitat Comunista dels Països Catalans, que tindrà lloc a Girona el dijous 11 de desembre a dos quarts de vuit del vespre, al Casal Independentista El Forn (c/. del Carme, 207).

La Universitat Comunista és un projecte iniciat el 2007 i que té com a objectiu dotar de formació sòlida el conjunt de l'Esquerra Independentista, i contribuir a donar elements per l'anàlisi i la transformació de la realitat.

La Universitat impulsa una carrera de quatre anys, amb continguts progressius pel que fa a complexitat i profunditat teòrica. El primer curs és un curs introductori i d'homogeneïtzació dels coneixements dels estudiants. En aquest i posteriors cursos s'estudiaran, debatran i exposaran casos actuals en la lluita de classes, lluita antipatriarcal, defensa dels drets nacionals, lluites ecologistes i pageses, etc.

Declaració de l’Assemblea de Moviments Socials del FSCat

A Barcelona, dissabte 26 de gener de 2008

Venim dels moviments socials de les comarques de Catalunya i d’altres llocs dels Països Catalans, per a trobar-nos durant aquest primer Fòrum Social Català, atenent la convocatòria del Dia d’Acció Global, acordada al Fòrum Social Mundial de Nairobi. Som diversos i plurals, però compartim els valors i objectius reflectits a la Carta de Principis del Fòrum Social Mundial i a la Carta de l’Assemblea de Moviments Socials de Portoalegre.

Contingut sindicat

Torna a dalt