comarques gironines

La IAEDEN i l'ANG presenten al·legacions al Pla Territorial de les Comarques Gironines


Demanen ampliar la protecció d'espais i revisar les infraestructures projectades

La Institució Altempordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura (IAEDEN) i l'Associació de Naturalistes de Girona (ANG) han exposat les seves al·legacions al Pla Territorial de les Comarques Gironines. Les entitats consideren que el Pla no aporta un model territorial clar i que no frena el creixement desmesurat d'un sistema sòcioeconòmic esgotat i amb un alt impacte ambiental. “El Pla no incorpora una avaluació ambiental de l'impacte de les alternatives, és continuïsta i mancat de diàleg”, ha explicat el tècnic Albert Albertí de l'ANG. “Alhora, és insuficient la regulació dels usos del sòl no urbanitzable i del sistema d’espais oberts”, ha afegit Eduard Martí de la IAEDEN.

Les entitats consideren que el Pla hauria d'incorporar una avaluació ambiental que valori els impactes ambientals de les alternatives escollides i les justifiqui des d'un punt de vista ambiental.

Actes de l'11 de setembre a les comarques gironines

Actes de l'11 de setembre de 2009 a les comarques gironines
Feu-ne la màxima difusió 

 

Girona
Organitza: CUP i Maulets

Plaça del Vi
11h Actació musical a càrrec de l'Esbart dansaire Dolça Garrotxa
12h Cantada dels Segadors (organitzat per l'ADAC i el Casal Independentista El Forn)
12:30h Cercavila pels carrers del Barri Vell amb música

Trobada pel Decreixement a les Comarques Gironines

És temps de crisi de l'economia del creixement: temps de reinventar la manera de viure, de reestructurar la societat, reutilitzar i reciclar els recursos, redefinir l'imaginari col.lectiu... una oportunitat històrica per potenciar la transformació social i sembrar les llavors de les alternatives al capitalisme.

A les comarques gironines hi ha algunes lluites en marxa i alternatives esbossades, hi ha individus i col.lectius afins al decreixement, però ens falta una mica de coneixement mutu i coordinació. Per això, ens agradaria conèixer-nos tots els que en aquesta regió estem per potenciar el decreixement serè i virtuòs.

Volem contagiar-nos de bones idees i artícular-nos una mica més en forma de xarxa. La trobada serà aquest dissabte 28 de març a la tarda a Llampaies (Camallera).

Contingut sindicat

Torna a dalt