Trobada pel Decreixement a les Comarques Gironines

És temps de crisi de l'economia del creixement: temps de reinventar la manera de viure, de reestructurar la societat, reutilitzar i reciclar els recursos, redefinir l'imaginari col.lectiu... una oportunitat històrica per potenciar la transformació social i sembrar les llavors de les alternatives al capitalisme.

A les comarques gironines hi ha algunes lluites en marxa i alternatives esbossades, hi ha individus i col.lectius afins al decreixement, però ens falta una mica de coneixement mutu i coordinació. Per això, ens agradaria conèixer-nos tots els que en aquesta regió estem per potenciar el decreixement serè i virtuòs.

Volem contagiar-nos de bones idees i artícular-nos una mica més en forma de xarxa. La trobada serà aquest dissabte 28 de març a la tarda a Llampaies (Camallera).

Aquesta primera trobada sorgeix de la voluntat de compartir i desenvolupar projectes i començar a valorar com podem organitzar-nos a nivell comarcal. Ja sabem que està tot fatal i que el sistema capitalista està en una gran crisi: activem-nos per desfer el problema del creixement i refer el món des de casa nostra!

Ordre del dia: http://decreixement.net/blog/blai/trobada-pel-decreixement-les-comarques-gironines-desfem-el-creixement-refem-el-mon

Torna a dalt