antirepressiu

Campanya Volem en Youb a casa, ja!

Companyes i companys,

Segurament alguns haureu llegit al Punt del dia 5 de gener de 2010 la notícia que en Youb ha obtingut l’informe favorable al  reagrupament  familiar  sol·licitat per la seva dona, per part de la subdelegació del govern espanyol a Girona.

Així doncs que, primer de tot, gràcies i felicitats a totes les que heu participat d’una manera o altra en la campanya. Està clar que aquest canvi d’opinió de la subdelegació no s’hagués produït mai sense les adhesions rebudes, la presència als mitjans i al carrer. Aquesta petita victòria ens demostra que la solidaritat activa, la mobilització i la denúncia clara i sense embuts dels responsables és el camí pel que hem de seguir.

Ara bé, i per això des de la Plataforma encara no havíem fet pública aquesta notícia, aquesta victòria no és ni molt menys definitiva. La prova és que en Youb segueix a Algèria.

Ara el Consolat espanyol a Oran ha de valorar la instància d’en Youb  i concedir-li el visat, per això la campanya no s’atura:

* EXIGIM AL MINISTERI D’AFERS EXTERIORS QUE CONCEDEIXI EL VISAT A EN YOUB IMMEDIATAMENT

* EXIGIM AL SUBDELEGAT DEL GOVERN ESPANYOL A GIRONA, FRANCESC FRANCISCO BUSQUETS, QUE FACI LES GESTIONS QUE CALGUI PERQUÈ AQUEST INFORME FAVORABLE NO ACABI EN PAPER MULLAT. 

Volem en Youb a casa ja!!!

Plataforma Aturem la Guerra de les Comarques gironines

Gener 2010

L'Agència Catalana de Protecció de Dades investiga l'ús dels fitxers policials en el cas de la crema de fotografies del rei

La plataforma 'Jo també cremo la corona espanyola' ha emès el següent comunicat:

Comunicat de suport a les mobilitzacions estudiantils en contra del procés de Bolonya

Les organitzacions Endavant (OSAN), Cajei i Maulets volem fer públic el nostre suport als i a les estudiants mobilitzats a favor de la universitat pública i en contra del procés de Bolonya.

Aquest procés de Bolonya, sota l'argument de la confluència europea i l'homologació de títols, és una maniobra més per afavorir l'entrada de capital privat i reduir la despesa pública en les universitats catalanes, una maniobra, en definitiva, per privatitzar i elititzar l'ensenyament superior. Forma part, doncs, de la lògica de l'Europa del capital que impulsa directives neoliberals i protofeixistes com la de les 65h o de la Vergonya.

Contingut sindicat

Torna a dalt