Campanya Volem en Youb a casa, ja!

Companyes i companys,

Segurament alguns haureu llegit al Punt del dia 5 de gener de 2010 la notícia que en Youb ha obtingut l’informe favorable al  reagrupament  familiar  sol·licitat per la seva dona, per part de la subdelegació del govern espanyol a Girona.

Així doncs que, primer de tot, gràcies i felicitats a totes les que heu participat d’una manera o altra en la campanya. Està clar que aquest canvi d’opinió de la subdelegació no s’hagués produït mai sense les adhesions rebudes, la presència als mitjans i al carrer. Aquesta petita victòria ens demostra que la solidaritat activa, la mobilització i la denúncia clara i sense embuts dels responsables és el camí pel que hem de seguir.

Ara bé, i per això des de la Plataforma encara no havíem fet pública aquesta notícia, aquesta victòria no és ni molt menys definitiva. La prova és que en Youb segueix a Algèria.

Ara el Consolat espanyol a Oran ha de valorar la instància d’en Youb  i concedir-li el visat, per això la campanya no s’atura:

* EXIGIM AL MINISTERI D’AFERS EXTERIORS QUE CONCEDEIXI EL VISAT A EN YOUB IMMEDIATAMENT

* EXIGIM AL SUBDELEGAT DEL GOVERN ESPANYOL A GIRONA, FRANCESC FRANCISCO BUSQUETS, QUE FACI LES GESTIONS QUE CALGUI PERQUÈ AQUEST INFORME FAVORABLE NO ACABI EN PAPER MULLAT. 

Volem en Youb a casa ja!!!

Plataforma Aturem la Guerra de les Comarques gironines

Gener 2010

--
VOLEM EN YOUB A CASA JA!

Torna a dalt