llibertat

Comunicat de la Plataforma Aturem la Guerra

Companyes i companys,

 En Youb Saoudi ja torna a ser a casa, a Salt.

I ha tornat gràcies a totes nosaltres, als correus, faxs i cartes enviades a la Subdelegació del Govern i sobretot a la campanya al
carrer, en totes les accions i concentracions, i als mitjans denunciant la seva situació injusta. És tot això el que ha fet que les administracions li donessin primer el permís de reagrupament i ara el visat que li han permès tornar a casa.  Gràcies i enhorabona a totes.
I per a celebrar-ho us convidem a un sopar de benvinguda a en Youb el divendres 21 de maig a les 21h a la Màquia (C/ Verns, 15-17 Girona)

Però no en tenim prou, volem que aquesta victòria ens serveixi per recarregar piles i seguir lluitant perquè en Mohamed Benaboura, en
Mohamed Taharoui i en Djamel Boudjelthia que ja han complert més de 3 quartes parts de la seva condemna surtin al carrer, perquè en Sohuil Kaouka sigui traslladat a Catalunya; i perquè a tots se’ls faciliti la renovació dels papers caducats durant tot aquest temps que porten injustament a la presó.

Amadeu Caselles ja porta més 55 dies en vaga de fam

Aquesta es la segona vaga que emprèn l'Amadeu per a reclamar que compleixin les seves pròpies lleis. La primera vaga la va començar el dia 28 d'abril reclamant l'aplicació del límit de compliment màxim, que és de 20 anys (Amadeu porta 22 anys empresonat).

Contingut sindicat

Torna a dalt