Comunicat de la Plataforma Aturem la Guerra

Companyes i companys,

 En Youb Saoudi ja torna a ser a casa, a Salt.

I ha tornat gràcies a totes nosaltres, als correus, faxs i cartes enviades a la Subdelegació del Govern i sobretot a la campanya al
carrer, en totes les accions i concentracions, i als mitjans denunciant la seva situació injusta. És tot això el que ha fet que les administracions li donessin primer el permís de reagrupament i ara el visat que li han permès tornar a casa.  Gràcies i enhorabona a totes.
I per a celebrar-ho us convidem a un sopar de benvinguda a en Youb el divendres 21 de maig a les 21h a la Màquia (C/ Verns, 15-17 Girona)

Però no en tenim prou, volem que aquesta victòria ens serveixi per recarregar piles i seguir lluitant perquè en Mohamed Benaboura, en
Mohamed Taharoui i en Djamel Boudjelthia que ja han complert més de 3 quartes parts de la seva condemna surtin al carrer, perquè en Sohuil Kaouka sigui traslladat a Catalunya; i perquè a tots se’ls faciliti la renovació dels papers caducats durant tot aquest temps que porten injustament a la presó.

Per tot això des la Platafoma Aturem la Guerra convoquem:

  • Roda de premsa. Divendres 21 de maig a les 13h al Col·legi de periodistes de Girona (C/ Nou del Teatre 1, 2-1)
  • Sopar de benvinguda a en Youb. Divendres 21 de maig a les 9 del vespre a la Màquia. El sopar serà gratuït i menjarem cuscús.
  • Campanya d’enviament de mails i faxos a la Consellera de Justícia i al Secretari de Serveis Penitenciaris


                  Albert Batlle Fax: 93 214 01 79

                  Montserrat Tura C/e: justicia@gencat.cat  Fax: 93 316 43 58

Text:

A l’atenció dels responsables dels serveis penitenciaris catalans,

        
Ens dirigim a vosaltres per tal de demanar-vos que doneu compliment als vostres compromisos i solucioneu la dura i injusta situació en la qual es troben els nostres companys
de l’Operació Estany: Mohamed Benaboura, Mohamed Taharoui, Djamel Boudjelthia i Sohuil Kaouka.

 Així i malgrat les reiterades manifestacions de bones intencions per part d’aquest Departament, els nostres companys continuen sense accedir a cap dels drets penitenciaris de permisos i tercer grau tot i que ja han complert més de les tres quartes parts de la seva condemna.

         Per això us demanem una ràpida resolució d’aquesta qüestió.

   Entitat sotasignant

Us esperem per celebrar el retorn d'en Youb i per continuar la campanya de suport a l'Escamot Dixan!

Plataforma Aturem la Guerra _ Comarques Gironines

+info http://campanyayoub.blogspot.com/

Torna a dalt