franki

Aprovada la moció de suport a en Francesc Argemí a l'Ajuntament d'Olot

El passat dijous 19 de juny es va votar a l'ajuntament d'Olot la moció presentada per l'Associació Cultural La Greda, Maulets i el sindicat CNT-AIT d'Olot. La votació va ser favorable a la moció presentada rebent el suport de tots els grups polítics a excepció del PP i PxC.

Un grup de companys i companyes de les organitzacions que presentaven la moció vam estar presents en el ple amb cartells reivindicatius i demanant la llibertat total per en Francesc Argemí que ara es troba en règim obert havent d'anar cada dia a dormir a la presó.

Xerrada per la llibertat d'en Franki al pont de pedra de Girona

Més d'una cinquantena de persones han assistit a la xerrada informativa sobre el cas d'en Franki de Terrassa aquest divendres al vespre a Girona. Durant la tarda també s'han recollit adhesions de suport exigint la seva llibertat immediata i sense condicions. D'aquesta manera s'ha difós aquest muntatge policial que va iniciar l'any 2002 en una protesta per la presència de les banderes espanyola i europea al balcó de l'Ajuntament de Terrassa i ha acabat empresonant en Franki aquest 28 d'abril passat.

Contingut sindicat

Torna a dalt