Xerrada per la llibertat d'en Franki al pont de pedra de Girona

Més d'una cinquantena de persones han assistit a la xerrada informativa sobre el cas d'en Franki de Terrassa aquest divendres al vespre a Girona. Durant la tarda també s'han recollit adhesions de suport exigint la seva llibertat immediata i sense condicions. D'aquesta manera s'ha difós aquest muntatge policial que va iniciar l'any 2002 en una protesta per la presència de les banderes espanyola i europea al balcó de l'Ajuntament de Terrassa i ha acabat empresonant en Franki aquest 28 d'abril passat.

En Franki porta sis setmanes empresonat, primer a la Model i actualment a Can Brians, esperant que els responsables d'aquesta enorme injustícia i despropòsit resolguin la situació. Ha estat la classe política qui ha permès arribar fins aquest punt ja que des de la defensa s'han presentat tots els recursos judicials possibles. Sis anys esperant que algú reaccionés a tal barbaritat jurídica. Sis anys intentant que algú amb prou seny s'adonés de la brutal impunitat del jutge, ex fiscal militar del franquisme, i de la manca total de proves del judici. Cap dels policies que van participar en el judici va reconèixer els acusats i fins i tot un d'ells va declarar que els va denunciar perquè li havien passat el nom en un paper.

Però no ...és en casos com el d'en Franki que veiem fins a quin punt estan perseguits els moviments socials que volen transformar la societat. Tan sols la mobilització popular aconseguirà la llibertat d'en Franki i per tant la nostra.

Recordem que la conselleria d'interior està en mans d'ICV-EUiA i que estan reprimint, criminalitzant, multant i portant a judici tots els solidaris que aquests dies estan protagonitzant actes de protesta per visualitzar i denunciar aquest muntatge policial.

Aquest dissabte 7 de juny hi ha convocada la segona gran manifestació a Barcelona per exigir la llibertat d'en Franki. Començarà a les 17:00 a la plaça del Diamant de la Vila de Gràcia.

Les següents convocatories de les comarques gironines són

  • Dimarts 10 de juny a les 19:30 Concentració davant l'ajuntament de Girona
  • Dissabte 14 de juny Concert a les 23:00 a les piscines de Celrà.

Franki llibertat! Prou repressió als moviments socials

www.llibertatfranki.org

 

Torna a dalt