aigua

La CUP reivindica el retorn del cabal ecològic al riu Ter

Des de les Candidatures d'Unitat Popular reclamem una gestió sostenible i assenyada de l'aigua, basada en una vertadera Nova Cultura de l'Aigua, i és per això que ens oposem als transvasaments i la interconnexió de xarxes. Les CUP assistirem a la manifestació de dissabte a Girona i anunciem una campanya amb actes i xerrades al llarg de l'estiu.

L'oblit del Ter davant l'actual situació de sequera

Actualització

El debat de l'aigua, a Òmnium
Cultural Gironès.


Aquest dijous 22 de maig, a les 20h, la sala d'actes d'Òmnium Gironès (c/ Nord, 17, 1r 1a) acollirà un debat a l'entorn de la sequera que viu el País i les conseqüències d'aquesta sobre el riu Ter. L'acte, que porta per títol "Aigua a la Mediterrània", comptarà amb la participació de Lluís Sala i Albert Ruhí, biòlegs i membres de l'Ateneu Cultural i Naturalista de Girona.

Solidaritat o traïció?

El passat 15 d'abril en el programa de'n Basses s'obria el debat de participació de l'oient respecte la interconnexió de xarxes per resoldre l'abastament d'aigua a Barcelona amb la següent disjuntiva: Connectar l'Ebre a la xarxa de distribució de Barcelona és SOLIDARITAT O TRAÏCIÓ?

Contingut sindicat

Torna a dalt