Presentació de la candidatura d'Iniciativa Internacionalista - Solidaritat entre els pobles

Aquest divendres s'ha fet la presentació de la candidatura d'Iniciativa Internacionalista a Girona i a la Bisbal d'Empordà. A Girona s'hi ha aplegat una vuitantena de persones que han seguit els parlaments durant prop d'una hora al punt de trobada de la rambla.

L'acte ha començat amb la intervenció d'en Miquel Blanch - candidat gironí a la candidatura, i ha continuat amb la Cristina Mas - membre de Lluita Internacionalista, en Benet Salellas - advocat i membre de la Cup, la Rut Ribatallada - membre de la Cupa d'Arbúcies i en Jaume Roure - treballador a l'atur i repressaliat per la crema de fotos del Rei.

Els parlaments s'han centrat en les propostes que recull la candidatura i en la denúncia de la política repressiva i capitalista de la Unió Europea. S'ha remarcat que la veu d'Iniciativa Internacionalista servirà per a fer sentir la lluita dels treballadors i treballadores i la lluita per l'autodeterminació dels pobles oprimits.

També s'ha insistit en que cal frenar la directiva de la vergonya ja que vulnera completament els drets humans de les persones immigrades, pretenent que aquestes es puguin expulsar a gust de l'economia capitalista dels Estats.

S'ha fet una crida general a votar per aquesta candidatura i a continuar la lluita del dia a dia. L'acte ha finalitzat amb el cant de la Internacional.

Comentaris

Per fi...

Per fi una candidatura unitària pels drets dels pobles i de la classe treballadora!

Tant de bo segueixi!

Salut!

16.000 vots només?

Però no era aquesta candidatura la repera?

16.000 vots a tot catalunya i 20.000 a tots els PP.CC? Jo em pensava que una candidatura unitària pels drets dels pobles i la classe treballadora era molt més que això.

Un principi!!!

Tot plegat és el començament!

per fi un projecte que entusiasma!!!

Demà que les urnes treguin fum!!!

què hi farem...

els votaré perquè és el que hi ha, però bé... callarem...

Molt poc contingut polític

Molt poc contingut polític en les intervencions i una manca de propostes per superar la crisi. com voleu que la gent us voti sense propostes. Ha sigut un míting pamfletero.

Torna a dalt