lluita laboral

13N vaga a la Torras. No a l'ERO, ni un acomiadament!

El comitè d'empresa de Torraspapel ha convocat una jornada de vaga el dijous 13 de novembre, que comença a les 6 del matí amb el primer torn. Els i les treballadores tenen previst tallar la carretera des de les 8 del matí i fer una assemblea allà mateix. Acabada l'assemblea tornaran a sortir en manifestació cap a Girona, fins a la Subdelegació del Govern.

Els i les treballadores de Torraspapel Sarrià estan desplagant una intensa campanya per pressionar  grups parlamentaris i institucions (Ajuntament de Sarrià i Governs de la Generalitat i Estatal), alhora que intentant impulsar una mobilització unitària amb la resta d'empreses del Grup Torraspapel i del sector del paper.

 

El mandat del comitè d'empresa és clar: no es pot acceptar res que no sigui mantenir els llocs de treball.

 

La Torras en lluita: no a l'ERO, ni un acomiadament!

Xerrades: Marxisme, lluita de classes i crisis capitalistes

Per més informació sobre l'acte i per veure'n el cartell podeu visitar el nostre bloc: endavantgirona.blogspot.com

 

GIRONA - 13 de setembre a les 19:00h. al Centre Cultural La Mercè

LA BISBAL – 14 de setembre a les 19:00h. al Casal Independentista Estel Roig

Des d'Endavant us convidem a les xerrades que sota el títol "Marxisme, lluita de classes i crisis capitalistes" farem els dies 13 i 14 de setembre a Girona i a La Bisbal d'Empordà respectivament, aquesta última amb la col·laboració del Casal Independentista Estel Roig. Aquestes xerrades estan emmarcades en la campanya "El capitalisme ens fa precàries" iniciada el juny passat.

L'acte comptarà amb les intervencions d'Iñaki Gil de San Vicente i de Gonçal Bravo. Iñaki Gil de San Vicente és sociòleg, teòric marxista i militant de l'Esquerra Abertzale, i durant l'última treva a Euskal Herria, va fer les funcions de representant internacional de Batasuna. Escriu amb freqüència al diari Gara i a diversos portals virtuals com ara rebelion.org o lahaine.org. Farà una aproximació a l'estat actual de la lluita de classes i les lluites populars a diversos indrets del món, en el context de la precarietat creixent que provoca l'actual crisi econòmica. La davallada de l'afiliació sindical, la catàstrofe medioambiental o el paper de les lluites d'alliberament nacional seran algun dels temes que tractarà.

La CUP impulsa mocions als ajuntaments contra l'acomiadament de PRODAISA

La CUP impulsa mocions als ajuntaments demanant la readmissió del treballador acomiadat per l'empresa PRODAISA-GENERAL DE SERVEIS i es pronuncia a favor de la llibertat sindical.

El passat dimecres dia 25 de juny, el Sr. Francesc Urgell, treballador de les empreses PRODAISA-GENERAL DE SERVEIS va ser objecte d'acomiadament improcedent (tal com reconeix l'escrit de notificació tramés per la direcció de l'empresa) El veritable motiu d'aquesta actuació era el d'impedir la presentació d'una candidatura (encapçalada pel treballador ara acomiadat) a les eleccions sindicals per a constituir els òrgans de representació dels treballadors i treballadores en aquestes empreses.

Concentracions contra l'acomiadament de PRODAISA

 Més de 40 persones van expressar el matí del 3 de juliol la seva indignació per l'actitud il.legal de les empreses d'Àngel Dutras, realitzant una concentració a les portes de l'empresa. Per la tarda va tenir lloc una segona concentració a les 18 h., també davant la seu de PRODAISA, al sector Avellaneda de Girona.

+Info: 

http://canonada.spaces.live.com/

http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article2064 

Solidaritat amb el company acomiadat de PRODAISA

El sindicat USTEC·STEs IAC ha fet arribar la seva adhesió i solidaritat amb el company acomiadat "’fulminantment" de PRODAISA a través d'un escrit enviat a la direcció de l'empresa.

Organitza't i lluita! Tothom a les concentracions de suport! 

En aquest enllaç també pots trobar l'escrit que ha enviat la CGT al Srs Dutras i Crous de l'empresa >>>>

L'Ateneu Art i Cultura de l'Escala vol la readmissió del monitor al Punt Òmnia


En el decurs de la reunió, dissabte a l'Escala, entre la redacció del ‘Nou butlletí' de la CNT i l'Ateneu Art i Cultura es va establir la participació d'aquesta entitat escalenca en la mobilització social a favor de la readmissió del monitor contractat per part de l'Ajuntament de l'Escala en el Punt Òmnia i ara acomiadat de manera improcedent del monitor d'aquest servei.

Contingut sindicat

Torna a dalt