Solidaritat amb el company acomiadat de PRODAISA

El sindicat USTEC·STEs IAC ha fet arribar la seva adhesió i solidaritat amb el company acomiadat "’fulminantment" de PRODAISA a través d'un escrit enviat a la direcció de l'empresa.

Organitza't i lluita! Tothom a les concentracions de suport! 

En aquest enllaç també pots trobar l'escrit que ha enviat la CGT al Srs Dutras i Crous de l'empresa >>>>

Girona, 1 de juliol de 2008

Sr., sra.

Hem rebut la notícia que la vostra empresa, PRODAISA, ha acomiadat, el passat 25 de juny, i sense raons objectives que ho justifiquin, al sr. Francesc Urgell, promotor d'una candidatura sindical independent per a la representació del comitè d'empresa.

Creiem que aquesta situació és molt greu, que atempta contra la legislació laboral vigent, emparada en la Constitució i que representa un atac a la llibertat sindical, principi bàsic que regeix tant la declaració dels drets humans com l'arquitectura legal de les organitzacions internacionals. Aquesta decisió, precipitada sens dubte, en una empresa com la vostra, destinada a proveir de serveis públics bàsics a una ciutat caracteritzada per mantenir l'harmonia i comunicació entre els diversos estaments que regeixen la vida social, no ajuda precisament a inspirar confiança entre els usuaris, la majoria d'ells treballadors, i molt susceptibles davant de situacions d'arbitrarietat.

Per tot això us demanem que reconsidereu la desafortunada decisió i readmeteu l'esmentat empleat en les mateixes condicions de contractació. Els milers de docents als quals representem no entendrien que no es rectifiqués.

Atentament,

 

Xavier Diez

Secretariat Intercomarcal d'USTEC·STEs IAC

Eiximenis, 14, 2n 2a, 17005 Girona

972202034 girona@sindicat.net

Torna a dalt