Salvem l'Empordà

Rebuig a les obres de la carretera C-31 Torroella de Fluvià - la Tallada d'Empordà

Des de la plataforma Salvem l'Empordà volem mostrar el nostre rebuig a les obres que s'estan realitzant a la carretera C-31 Torroella de Fluvià - la Tallada d'Empordà.

Des de la plataforma Salvem l'Empordà rebutgem el projecte de la C-31 tal i com vam fer manifest l'any 2004 durant la tramitació d'aquest projecte. Des de la plataforma es va demanar públicament i en els documents d'al·legacions la retirada d'aquest projecte repetidament durant la seva tramitació. A més, durant la primavera de l'any 2005, un grup de voluntaris a l'entitat van està fent xerrades informatives a la majora de municipis afectats pel projecte explicant en què consistia aquesta obra i explicant l'opinió de Salvem l'Empordà. També s'animava a tots els veïns/es a enviar al·legacions al Departament de Política Territorial i Obres Públiques amb les opinions de la gent del territori.

Al·legacions al Pla Director Urbanístic del sistema urbà de Figueres

El Pla Director Urbanístic del Sistema Urbà de Figueres decideix el futur de 16 municipis de l'entorn de Figueres i Vilafant.

Aquest pla proposa creixements residencials i industrials clarament sobredimensionats, el trasllat de l'estació de Figueres a Vilafant, dissenya unes 5 noves carreteres d'accés a l'estació de Vilafant, una anella ferroviària de 30 km al voltant de Figueres, que la zona de Vilamalla es torni el magatzem del Port de Barcelona amb una platja de vies de 60 ha...
En resum, és un pla molt agressiu que decideix i compromet el futur de la comarca en els propers 20 anys!

Des de Salvem l'Empordà opinem que no volem aquest futur per la comarca, si opines igual, pots sotasignar les al·legacions que t'adjuntem.

Actualment es troba a exposició pública, i s'hi poden presentar al·legacions fins el proper 18 de novembre.

Per a més informació pots consultar la web www.iaeden.cat

Una comarca en lluita, per un futur digne!!!

Contingut sindicat

Torna a dalt