Concentració contra l'assasinat dels activistes de la flota per la llibertat

Davant el nou crim perpetrat per l'exèrcit israelià en aigues internacionals contra organitzacion humanitaries que portaven l'anomenada Flota per la LLibertat, i que ha deixat prop d'una vintena de morts i desenes de ferits.

A comarques girononines convoquem:

A LES 19:00H A LA PLAÇA DEL VI (A L'AJUNTAMENT) A GIRONA

EN SOLIDARITAT AMB LES NOVES VÍCTIMES DEL FEIXISME SIONISTA.

Comentaris

Comunicat unitari

Contra l'atac d'Israel als vaixells amb ajuda humanitària a Gaza

Front a l’atac per part de l’exèrcit israelià contra els membres de la flota d’ajut humanitari, en missió pacífica de resistència civil, que pretenia trencar el setge de Gaza, denunciem i condemnem les greus violacions del Dret internacional dels drets humans i del Dret internacional humanitari que, un cop més, ha comés i ha ordenat cometre el govern israelià.


Més enllà que l’abordatge s’hagi comès en aigües internacionals o dins de l’espai marí palestí, controlat per Israel, l’ús desproporcionat de la força armada contra la població civil, interna o internacional, suposa una flagrant violació del Dret internacional.

Instem a que és produeixi un clar pronunciament de les autoritat polítiques internacionals, de l’Estat espanyol i de Catalunya contra aquest nou menyspreu de les autoritats israelianes cap al principi del respecte de la dignitat humana. Recordem que el silenci equival a complicitat. Esperem que els nostres polítics estiguin a l’alçada dels valors de la dignitat humana i condemnin aquesta situació que ha costat la vida i ha ocasionat un gran nombre de ferits a activistes internacionals i no es quedin en silenci com va passar durant l’Operació Plom Fos, en la que varen morir més de 1.300 palestins.

Convoca: Plataforma Aturem la Guerra, Comunitat Palestina de Catalunya, Plataforma amb Palestina al Cor

 

Torna a dalt