Campament Anti-MAT a les Guilleries!

El 17 d'octubre, una cinquentena de solidàries contràries a la MAT van iniciar una acció directa per oposar-se i- en la mesura del possible- impedir la construcció d'aquesta autopista elèctrica. L'acció està consistint en fer un campament aeri a la zona boscosa situada on s'ha d'ubicar la futura torre 114 de la línia- al terme municipial de St.Hilari Sacalm i instal.lar-s'hi.

Es tracta d'un conjunt de persones que s'oposen no només a la MAT, sinó a tota forma de progrés lligat al context capitalista actual, amb governs i empreses que actuen amb total impunitat en aquest sistema egoista i manipulador.

Des de fa dies s'estan portant a terme diferents tipus d'activitats per a difondre l'acció. A part de concerts, xerrades i tot tipus d'activitats per donar vida a l'espai. Per a més info, visitar el seu blog: desdelsboscos.blogspot.com

Al ser un projecte obert i de lluita comunitaria cal que tothom s'hi impliqui al màxim possible, a partir de la difusió, però també col.laborant i participant de tota la moguda.
A nivell de Girona, hi ha un punt de recolida de material al C.S La Màquia ( C/ dels vern, 15-17. Girona).
Actualment necesiten: Polipropilè de 6,8 y 12 mm, material d'escalada, piles recarregables AAA, Espelmes, Xocolata, cafè, cervesa, Encenedors, Navalles, Fustes grans, Palets, Multicapa, Cubells de plàstic amb tapes, Sprays, rotuladors, Formigó
Portes, Finestres, Carretons, Eixades, Mantes. Martells i claus, Llaunes de conserva i Menjar sec.

També es pot anar a visitar i donar un cop de mà en les instal.lacions, muntatge del campament, participar de les activiats setmanals, etc.. ( al blog expliquen com arribar-hi)

Feu-ne el màxim de difusió! (abstenir-se mitjans de comunicació oficials.)

Moltes gràcies.

"No a la MAT!, ni aquí ni enlloc!"

Torna a dalt