Roda de premsa d'Iniciativa Internacionalista a Girona

Ahir dimecres 3 de juny es va realitzar una roda de premsa a Girona per presentar la candidatura Iniciativa Internacionalista - Solidaritat entre els pobles a les eleccions europees d'aquest proper 7 de juny. La Roda de premsa va comptar amb la presencia d'en Miquel Blanch, candidat número 47 d'Iniciativa Internacionalista, la Júlia Terricabras, membre del grup de suport a Girona i la Jone Goirizelaia, advocada i exparlamentària de l'esquerra aberzale al parlament basc.

Jone Goirizelaia va remarcar que Iniciativa Internacionalista no és una llista de l'esquerra aberzale però sí que demana el vot per aquesta candidatura. Les principals raons són que amb una representació d'aquesta formació al parlament europeu es donarà veu a les classes més desfavorides. Serà una veu completament diferent a la resta de les existents fins avui, que està d'acord amb els plantejaments d'autodeterminació i l'internacionalisme dels pobles, defensa la classe treballadora, treballa en la idea de construir un món millor i aposta pel diàleg i la solució negociada alhora de resoldre els conflictes.

Va remarcar també que d'aquesta manera es podrà sentir fora de l'Estat Espanyol, tot allò que aquest intenta ocultar, com la injustícia de la llei de partits, les il·legalitzacions, la repressió, etc.

Aquest divendres es realitzaran dues presentacions de la candidatura a les comarques gironines:

 - Al punt de trobada de la rambla de Girona a les 19:30h.


- Al Local de Peixateries Velles (plç. del Castell) de La Bisbal a les 22:00h.http://www.iniciativainternacionalista.org/

 

 

Torna a dalt