Detenció d'Enric Duran al rectorat de la UB

Avui 17 de març cap a les 18h una dotació del cos dels mossos d'esquadra (tres furgonetes) han entrat al Rectorat de la UB ha detenir a Enric Duran.
Ahir dilluns 16 de març va reaparèixer públicament en una roda de premsa on s'anunciava la edició de la publicació "Podem", que s'està repartint al llarg del dia d'avui, 200.000 en català i 150.000 en castellà, per tota Catalunya i part de l'Estat Espanyol.
Aquesta tarda, a les 20,30, s'ha convocat una concentració davant la comissaria de Les Corts.
"Podem" és la continuació de "CRISI" que va sortir el passat 17 de setembre on el mateix Enric anunciava la seva acció de desobediència a les entitats bancàries i la reivindicava com a forma de insubmissió al Aquesta tarda, a les 20,30, s'ha convocat una concentració davant la comissaria de Les Corts.
Rebutgem la nova entrada dels cossos policials a recintes universitaris, recordant èpoques passades.
Aquesta nit l'Enric Duran estava convidat al programa de la Televisió de Catalunya Hora Q cap a les 11.30 de la nit , aquesta activitat es mantindrà amb la presència de membres del grup de suport.
Un cop més convidem a veure, més que una visió sensacionalista de l'acció, el seu sentit de crida a alternatives per la transformació social.
Estigueu atentes a les convocatòries!!
Grup de suport a Enric Duran
+ info de l'autor/a del e-mail
http://liberinfo.net/user.php?op=userinfo&uname=viktorg
www.LiberInfo.net

Torna a dalt