Prou muntatges policials. Absolució per als joves de Salt

Els dos joves han quedat absolts ja que els mossos d'esquadra no s'han presentat al judici. El jutge ha optat per imposar una multa als mossos d'esquadra per aquest fet.

Avui s'ha celebrat el judici de faltes contra dos joves de Maulets Salt acusats de desplegar una pancarta i embrutir amb pintura les façanes del banc d'Espanya i la subdelegació del govern espanyol durant la manifestació de l'11 de setembre de 2007 a Girona. Una trentena de persones s'han concentrat a l'exterior i a l'interior dels jutjats per donar suport als repressaliats.

Prou repressió del departament d'interior!


 

El passat dia 11 de setmebre de 2007, dos joves militants de l'assemblea de Maulets Salt van ser identificats pels agents dels mossos d'esquadra en sortir de la manifestació de la diada Nacional de Catalunya.

Els dos joves es trobaven al carrer General Mendoza quan van ser retinguts i posteriorment interrogats, de forma il·lícita, per part dels agents.

Mesos més tard es va comunicar als joves que haurien de passar a disposició judicial acusats falsament de :

  • Haver pujat a la bastida d'un edifici tot trencant la tela de protecció, despenjar una pancarta contra la visita del rei i encendre bangales.
  • Haver llançat bombes de pintura al banc d'Espanya i a la subdelegació del govern provocant l'embrutiment de les respectives façanes i dels uniformes dels mossos d'esquadra.

És per això que avui, davant d'aquests fets, Maulets vol denunciar el muntatge policial al qual han estat implicats aquests joves així com la dinàmica repressiva que està patint l'esquerra independentista.

Torna a dalt