Solidaritat amb l'Enric i en Met.

La concentració d'ahir en suport als encausats per la crema de fotografies del rei d'Espanya va aplegar un centenar de persones a la plaça del vi de Girona. Aquest nou acte públic de solidaritat s'ha organitzat arran de la repetició del judici a l'Enric i en Met que té lloc avui a l'Audiència Nacional de Madrid (hereva del Tribunal d'Orden Público franquista).

Els dos companys seran jutjats novament per injúries a la corona espanyola per haver cremat un retrat del Borbó, El primer judici es va celebrar el 20 de novembre de 2007 i l'Audiència els va condemnar a una multa de 2.730 euros cadascun. Avui es repetirà aquesta farsa i persecussió política ja que el novembre els acusats no se'ls va permetre parlar en català en el judici.

A veure si aquest cop poden arribar a entendre que tan sols es tracta de llibertat d'expressió i de rebuig a la monarquia, Una figura totalment antidemocràtica i anacrònica en aquest segle XXI. Rebutgem els privilegis que ostenta aquesta família hereva del franquisme i que representa la submissió del poble català a l'Estat espanyol.

 

Torna a dalt