8 de juny vaga del sector públic i jornada de lluita cap a la vaga general

AVANCEM CAP A LA VAGA GENERAL!!
Contra l'atur i les retallades socials, solidaritat i  consciència de classe!!

El proper 8 de juny hi ha convocada una vaga al sector públic en protesta per les retallades socials que ha aplicat el govern de l'estat espanyol. A la ciutat de Girona aquesta mobilització s'iniciarà a les 12h davant de la subdelagació del govern a Girona.

Des de la Plataforma contra la Crisi que integra diferents col·lectius anticapitalistes de la ciutat es formarà un bloc alternatiu a la manifestació convocada pels sindicats CCOO i UGT. La plataforma vol denunciar aquestes retallades imposades pel PSOE així com la reforma laboral que s'està negociant actualment i que suposaria noves retallades als drets de la classe treballadora. 

Per altra banda el mateix dia i en motiu de la jornada de lluita convocada en favor d'una vaga general la plataforma contra la crisi convocarà una manifestació/cacerolada a les 19h davant l'edifici de Correus de Girona.

Comentaris

En marxa cap a la vaga general!

Hola companys/es,

Vos passem aquests vídeos elaborats per Endavant (OSAN) amb motiu de la vaga del dia 8 i de les futures vagues que tenim pel davant els i les treballadores dels Països Catalans.

El primer vídeo fa incís sobre el caràcter antidemocràtic de les retallades socials i salarials del pla d'ajust imposat al govern espanyol per la UE, l'FMI i les patronals. Es tracta d'una invitació a la mobilització.

http://www.youtube.com/watch?v=5owOmuukZWw

El segon vídeo fa referència a la injustícia que suposa que nosaltres, com a classe treballadora dels Països Catalans, haguem de pagar la crisi d'un sistema que no ens beneficia. Fa una crida a plantar cara a qui realment hauria de pagar la crisi: el gran capital i els governants pel seu servilisme als dictats dels primers.

http://www.youtube.com/watch?v=lopSxX_TbFw

Ens
agradaria que féreu difusió d'aquests vídeos perquè pensem que paguen la pena i que són una bona eina per cridar a la mobilització de cara a una primera vaga, que des d'Endavant OSAN considerem un primer pas molt important en el seguit de convocatòries, que seran necessàries per aturar els retalls socials i salarials i la futura reforma laboral.

Salut i gràcies!

http://www.endavant.org

Visca Endavant!

Visca Endavant!

Torna a dalt