Manifestació contra el Club Bildberg

L'ASSEMBLEA PELS DRETS SOCIALS DEL GARRAF ES MOBILITZA CONTRA EL CLUB BILDERBERG

El Club Bilderberg ha escollit Sitges per a la seva reunió anual des de la qual debatran i traçaran el full de ruta del capitalisme per als propers anys. Aquest «club» està format per importants financers, empresaris, ministres, polítics i membres de cases reials de gran influència en la política i l'economia internacionals, com Henry Kissinger, David Rokefeller o alts funcionaris d'organismes internacionals, com el Fons Monetari Internacional o el Banc Mundial.
Mobilització contra el club Bildberg
Les seves receptes no aniran precisament en favor de les classes treballadores, i sí més en direcció dels interessos privats de corporacions i capitals privats. Segueixen les directrius d'organismes no democràtics, com l'FMI, l'OMC o el Banc Mundial, basant-se en les línies econòmiques que afavoreixen una petita elit que marca la política econòmica europea i, de retruc, l'espanyola. Entre aquestes polítiques econòmiques contra la classe treballadora trobem les noves mesures del govern espanyol: reducció de les polítiques socials, congelació dels salaris dels treballadors públics, congelació de les pensions, reducció de la despesa pública en un moment on l'atur ja supera el 20% de la població en edat de treballar, etc.

Aquestes mesures es veuran complementades per la imminent reforma del mercat laboral, que abaratirà l'acomiadament, fent-lo gairebé gratuït, augmentant de manera dràstica la precarietat en els contractes per a joves i reduint les aportacions dels empresaris als fons de la Seguretat Social, entre altres aspectes.

És per totes aquestes raons que no podem restar impassibles davant les trobades de les elits econòmiques que marcaran les reduccions dels nostres drets i que hipotecaran el futur dels treballadores i les treballadores. És per això que ens mobilitzem per demostrar el nostre rebuig a les polítiques neoliberals i a aquells que les imposen. És per això que al Garraf el Club Bilderberg no és benvingut.


Que no decideixin per tu. La crisi que la paguin els rics.

Ni Club Bilderberg, ni FMI, ni UE. Ni a Sitges ni enlloc.

MANIFESTACIÓ EL 5 DE JUNY A LES 11 H. Davant l'estació de Sitges (Pl. Eduard Maristany)

ASSEMLEA PELS DRETS SOCIALS DEL GARRAF

Comentaris

Garraf?

Però aquest portal no era de temes relacionats amb les comarques gironines? Sembla que les dinàmiques de Barna arriben també aquí, malament anem amb aquest centralisme.

Garraf?

Bones!

El portal és de temes de les comarques gironines però quan es creu que són mobilitzacions prou importants o concretes també se'n fa difusió.

Salut!

Torna a dalt