Desallotgen solidaris amb Nuri Pórtulas

Ara mateix s'estan desallotjan els activistes que havien okupat el passat 12 d'abril l'arbre de la Plaça del Lleó. L'acció s'emmarca en la campanya de solidaritat amb la Nuri Pórtulas; que està pendent de la resolució del recurs presentat al Tribunal Suprem.

ES CONVOCA A TOTHOM IMMEDIATAMENT A LA PLAÇA DEL LLEÓ PER A DONAR SUPORT ALS ACTIVISTES!!!

Comentaris

Comunicat de l'assemblea de suport davant el desallotjament

Avui a un quart de vuit del matí un gran desplegament policial realitzat pels Mossos d'Esquadra, totalment desproporcionat per la situació que es tractava, ha iniciat el desallotjament  dels dos joves “activistes” que des del passat dilluns ocupaven l’arbre de la Plaça del lleó de Girona en solidaritat amb la Núria Pórtulas. Al peu de l’arbre s'hi han concentrat unes 30 persones per donar suport als joves solidaris.

Des d'ahir el procés es troba al Tribunal Suprem en fase de deliberació del recurs presentat contra las sentència de 2 anys i 6 mesos de presó per “temptativa de col·laboració amb organització terrorista” dictaminada per l'Audiència Nacional el passat Juliol.

Els dos joves desallotjats han estat identificats sota l'acusació de desobediència i ja han estat citats a judici ràpid el proper dimecres 21 d’aquest mateix mes.

Volem deixar clar que no pararem de denunciar la situació en que es troba la Núria i  per aquest fet continuarem realitzant el seguit d’actes previstos a la plaça del Lleó tal i com s'havia anunciat.

En al mateix moment en que s’estava desallotjant l’arbre ocupat de la plaça del Lleó, la Policia Municipal ha aprofitat per  desmuntar la “performance” estàtica que hi havia davant dels jutjats de Girona des de dissabte passat. Es tractava de la representació d'una cel·la on a mesura que passaven els dies s'hi penjaven paraules com incomunicació, detenció, aïllament, tortura... per convidar a la reflexió. A la cel·la s'hi podia llegir l'explicació del cas de la Núria, així com informació del que són els FIES i en què es basa la llei antiterrorista, amb la intenció de denunciar l’existència de les presons. Considerem que la Policia Municipal ha retirat aquesta representació de la presó pel seu impacte visual en la ciutadania, ja que eren molts els vianants que s'aturaven a fer un cop d'ull a la cel·la tot i ser un tema tabú i silenciat per l'Estat.

Tot i aquestes actuacions encaminades a silenciar i desactivar la mobilització  i la denúncia, continuarem manifestant-nos i fent saber la nostra discrepància i posició. No ens faran callar! No a la repressió! Sí a la llibertat d'expressió! Sí a la solidaritat

Núria lliure!

Lliures tots i totes!

No, millor tots a la presó! Així la farem explotar!!

Tinc una idea millor, demanem tots entrar a la pressó i així la farem explotar. No poden ficar-nos tots a dintre. Fem més delictes perquè ens hi fiquin a dintre!!!

No

NO, això no, compte que l'estat té moltes armes per desactivar dissidències. No som més forts que l'estat i les empreses i hem de ser centenars de milers de militants si volem fer trontollar el sistema. Això de fer delictes per anar a la presó és una posició suicida.

Micròfon

Atenció! Avui he sentit en un bar el comentari de dos homes d'uns quaranta anys que deien que s'havia possat un micròfon a Cal Rusk. Potser no ho he entés be, pero diria que han dit això. Estigueu alerta!

Josep

Sí! Jo també ho he sentit.

També parlaven de que havien infiltrat un gos biònic (dels de caminen a quatre potes) de la secreta perquè els hi facilités informació. Es veu que és una nova estratègia de l'estat i del club Bildenberg per desactivar la dissidència anarquista violenta gironina. Deien també que aquests gossos despleguen uns garrencs electrònics que s'infiltren en els cossos dels activistes i serveixen de xips controladors del gran germà

P.S. La estratègia correcte no és delinquir en massa per entrar tots a les presons, evidentment que no. La solució definitiva per posar fi a l'ordre establert és el suïcidi col.lectiu i sincronitzat! Els serveis funeraris no tindran prou taüts ni prou cotxes de morts, i així aconseguirem destruir el sistema capitalista.

Franciscu.

bla bla bla...

Politics autoritaris i manipuladors: no ens fareu callar! Endavant la lluita anarquista a Girona!

Bakunin

LLIBERTAT NURIA! LLIBERTAT ALFONSO! LLIBERTAT TAMARA! MORT A L'ESTAT!

Eleccions

Per què no us presenteu a les eleccions d'una vegada i ens deixeu de donar pels XXX als gironins? Els vostres arguments són hipòcrites perquè us beneficieu del sistema com el que més per després donar-vos aires de crítica, us voleu emmirallar en els anarkos del 31 però no els hi arribeu a la sola de les sabates perquè sou fills del capitalisme i no us han explotat. Deixeu la ciutat en pau d'una vegada, em feu vergonya.

a girona no hi ha

a girona no hi ha resistència anarkista, si us plau, això és ridícul.

El que hi ha és una bona campanya de suport a núria Pòrtulas i res més. Tot el suport a la núria però res més.

 

L`'anarquisme actual està totalment desactivat, s'ha convertit en un residu irracional individualista. No hi ha crítica sistèmica al sistema, només respostes guarres  i individuals, res de revolucionari. A més són quatre gats, totalment capitalistes perquè ni treballen i viuen del cuentu, consumeixen, tenen mòbil, ordinador i es posen fins al cul de birra. En el fons són més capitalistes que Adam Smith.

clapclapclap

Al tanto que ha dit Adam Smith!, aquest tio/tia està informat!

I això de "crítica sistèmica al sistema" també t'ha quedat molt bé.

Et felicito, en serio, un comentari molt rodó que ajuda a que elsud.org es vagi consolidant com una de les webs d'anàlisi política de referència.

salut.

lenin...trotski...stalin...pim pam PUM!

...Quina vergonya fa aquesta esquerra pre-historica gossa dels mossos amb els mateixos arguments manipuladors i mentiders de sempre. Politics foteu el camp, tot arriba com a Grecia... Vull veure els seus somnis parlamentaristes cremar-se i l'anarquia creixer fins a acabar amb vosaltres. Feu fastic! Quina feina teniu? "Integrar" immigrants per alimentar l'interclasisme i mantenir la vostra conciencia burguesa "neta"? Guanyar 900 euros la mitja jornada amb un discurs "solidari" i "combatiu", com fan els carcelers? Seu proletaris que us lleveu a les 5 de la matinada per traballar dins d'una fabrica? Utilitzar el jovent llibertari de Girona com força de xoc al carrer i despres fer servir covards comentaris per darrera per criminalitzar les lluites i presentar-vos a eleccions? No estem al 31, i el 2010 dona sorpreses, oi? Maig del 37 BCN no oblidem: comunistes traidors ja ens veurem les cares. Foc a tota autoritat i mort als estats de tota mena. La flama de la insurreccio anarquista s'apropa, tremoleu politics! ANARQUIA JA!! 

flipant

estàs grillat? barreges naps i cols i el que dius no té cap sentit.

Em sembla que t'estàs empatxant de tantes paraules que et fiques a la boca, no corris tant company que em sembla que ningú et segueix.  :)

salut, i a viam si s'apropa de veritat la flama aquesta de la que parles... perquè jo només veig que foscor per tots costats.

Bakunin...Durruti...Bonnano...BOOM!!!

Endavant companys gironins! NURIA LLIBERTAT! Destruïm espanya, la burgesia catalana i els seus fills "trotskistes" que no son obrers ni okupes ni res i cremem els governs sencers amb tots els seus defensors dintre! Ja! Esquerra, dreta, esquerra: tot es la mateixa merda!!  

D'acord i endavant compis valents i lluitadors!

Llibertat d'expressio! Visca l'insurreccio anarquista a tot arreu! Politics i policies NOOOOO!!!

Merci...

Al pa, pa; a esquerra i dreta foc! Anarkia unica via...

Increïble

em pensava que mai veuria una cosa igual però és cert, i és flipant, per deprimir-se.

Torna a dalt