Ràdio 90 reinicia les seves emissions.

Ràdio 90 reinicia les seves emissions.

Ràdio 90, emissora lliure i cultural de la Garrotxa, després d'uns mesos de profunda reflexió re-empren les seves emissions. Ha estat un temps que ha permés als col•laboradors més compromesos repensar la ràdio des de zero, en tots els seu àmbits, i crear un equip transversal, potent i amb molta il•lusió, capaç d'assumir aquesta tasca i fer-ho amb garanties de continuïtat.

La filosofia de llibertat, altruisme i difusió de la cultura continua essent l'eix d'aquesta ràdio que ara s'ha plantejat, entre d'altres coses, el repte de fer front a totes les novetats tecnològiques assumint-les com a pròpies.

Podcast, emissió per internet, una web dinàmica i constantment actualitzada i la possibilitat de saber en tot moment quina cançó està sonant o quin programa s'està emeten fent servir totes les capacitats del R.D.S. (Sistema de Dades per Radio) amb el RT (RadioText), del que disposen tots els receptors moderns. Aquesta informació també està disponible en l'emissió per Internet.

La programació musical ha millorat afegint un gran ventall de grups i estils el que aconseguirà que aquesta sigui una ràdio més oberta i plural, fugint sempre de la comercialitat i buscant la qualitat com a referent.

La graella de programes que ara mateix s'està confeccionant i que veurà la llum d'aquí a uns mesos, inclourà noves temàtiques. Diferents programes informatius i musicals amb estils que sempre han estat presents a Ràdio 90, però també de nous que mai havien format part de la programació de l'emissora.

En definitiva Ràdio 90 es re-inventa per afrontar els propers anys, segurs de poder aportar un punt de vista diferent i compromès en el dial de la Garrotxa a través dels 101.4 de la FM o per internet a www.r90.org.

Comentaris

Ràdio 90

Llàstima que no ens hi deixeu ser a tots.

Nomes els colaboradors mes compromesos

Com és que l'autor d'aquest comunicat necessita remarcar tant les paraules llibertat, transversal, potent, il·lusió, capacitat, garantia, altruisme, repte, tecnologia, obertura, pluralitat, qualitat,...

i a l'hora de concretar quelcom, només es parla del sistema de dades i text?

Què passa amb les persones?

Torna a dalt