El primer alliberat de l'operació estany sota perill d'expulsió

Companyes i companys,

El dia 22 de gener de 2010 l’Ali Kaouka va complir la pena a què va ser condemnat dins l’Operació Estany. Era el primer dels 5 condemnats per l’Escamot Dixan que havia de sortir en llibertat. Però ara fa uns dies li va ser notificada dins mateix de la presó una ordre d’expulsió. Malgrat que tenia residència legal a l’Estat espanyol quan va ser detingut (fins i tot s’acabava de comprar un pis a Serinyà per anar-hi a viure amb la seva companya), els papers li han caducat mentre complia la pena. Hem presentat un recurs contenciós administratiu als jutjats de Girona contra l’ordre d’expulsió i hem demanat que se’n suspengui cautelarment l’execució.

Malgrat això, l’Ali no ha arribat a trepitjar el carrer, ha estat traslladat directament de la presó als jutjats de Palma de Mallorca on el jutge ha decretat la seva retenció en un centre d’internament de València, fins que es resolgui el contenciós administratiu presentat per aturar la seva expulsió.

L’Estat no en té prou amb haver tingut l’Ali segrestat durant més de 6 anys per justificar el muntage policial amb què l’Aznar volia frenar les protestes contra la participació espanyola a la guerra d’Iraq l’any 2003, sinó que a més s’acarnissa amb els presos aplicant-los l’aïllament, la dispersió fins a Huelva o Palma de Mallorca dificultant les visites d’amics i familiars; i ara l’expulsió privant-lo de recuperar la seva vida a les comarques de Girona com ell voldria. Dilluns el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona resoldrà sobre el recurs que hem presentat contra la seva expulsió.

Per tot això us convoquem

Dilluns 25 de gener a les 10h al Jutjat Contenciós Administratiu de Girona (C/ Bernat Boades 46-50)

Concentració per exigir la suspensió de l’ordre d’expulsió sobre l’Ali Kaouka.

NO A L’EXPULSIÓ DE L’ALI !!

LLIBERTAT ALI KAOUKA!!

Plataforma Aturem la Guerra de les Comarques Gironines

Tel. de contacte: 647418705 / 615974132

Torna a dalt