Accions per l'absolució de la Núria Pórtulas


Aquests dies s'estant realitzant les darreres accions de suport a la Núria de cara al judici d'aquest dilluns 13 de juliol a l'Audiència nacional de Madrid. S'han penjat pancartes, cartells, adhesius, realitzat xerrades i manifestacions, etc

Es va penjar una gran pancarta a la grua d'una obra del centre de Girona que va estar enfocada cap a la plaça Catalunya fins a les 10 del matí. Pocs minuts després es va ordenar girar la grua i enfocar cap a la muntanya, així la Girona burgesa ja no podia llegir tant bé el missatge.

Avui al migdia s'han lliurat 5.000 signatures a la Delegació del Govern de la Generalitat i a la Subelegació del Govern de l'Estat espanyol a Girona demanant l'absolució de la Núria. Aquestes signatures es sumen a les 10.000 que ja es van entregar fa dos anys demanant la seva llibertat.

 

Properes convocatòries:

Dissabte 11 de juliol, a les 19:00h, de davant la seu d'ICV a Girona sortirà la manifestació que acabarà a la Plaça Ovidi Montllor (antiga plaça de la Constitució) on se celebrarà un sopar solidari organitzat per la Coordinadora Antirepressiva de les comarques gironines.

El diumenge 12 de juliol, sortirà un autobús cap a Madrid.

I el dilluns, 13 de juliol, dia del judici, hi ha convocada una concentració a les 9:30h davant l'Audiència Nacional a Madrid.

Núria absolució!  

 

 

Torna a dalt