Fires populars de Girona 2008

Com cada any l'Ateneu 24 de juny de Girona organitza les Fires Populars de la ciutat. La programació d'aquest any inclou concerts la majoria de nits, una xocolatada a les 6 de la tarda del dissabte 1 de novembre i una exposició sobre Marroc. Totes les activitats es faran dins i fora de l'Ateneu (c/Auriga, 6). Dins el programa de Fires Populars nosaltres organitzem, des de fa 4 anys, el torneig de futbol d'elsud.org. Serà el dissabte 1 de novembre a partir de les 15:00 h. al col·legi Migdia.

El tradicional "bicicrucis" de Girona també serà el proper dissabte 1 de novembre i visitarà els bars i centres socials de la ciutat. Començarà a les 9 del vespre des de la plaça Catalunya. Es farà igualment encara que plogui a bots i barrals (tot i que farà falta més equilibri i atreviment). Aquest està organitzat pel barrufet rondinaire i mou-te en bici. Cambrer, cambrer, ,...una de bombes!! Booombes, booombes, és el que mata la meva gent!!

La programació musical és la següent:

Divendres 24 d'octubre: El Pati + Miquel del Roig

Dissabte 25 d'octubre: Isaac Ulam + Dubais

Dilluns 27 d'octubre: Música en directa de petit format

Dimarts 28 d'octubre: Dj. Oscuro Girona

Divendres 31 d'octubre: Delén Menorca + La Maria Rosa

Dissabte 1 de novembre: REi de Espalda + Ron de Canya

 

Recordem que dins l'espai de barraques de la Copa els col·lectius combatius de la ciutat tenim també alguna de les barraques: 

Lluita Internacionalista: La primera, al costat de l'escenari.

Maulets: Al final de tot de les barraques de d'alt.

Naturalistes de Girona: Al mig de l'espai de baix de barraques (compartida amb la Plataforma No a la MAT, Mou-te en bici, el centre social La Màquia i el setmanari Directa).

Apa,ara ja sabeu on cal anar a beure birres, ratafies, refrescos o demanar aqueslls entrepants tant agarïts a altes hores de la matinada. Bones Fires!! 

Torna a dalt