L'Audiència Nacional Arxiva el cas de la crema de fotos de l'11 de setembre

Segons ha comunicat Alerta Solidària, l'Audiència Nacional ha arxivat el procediment obert contra els quatre barcelonins que avui declaraven davant del tribunal d'excepció. Així, mentre s'espera el resultat del judici que es celebrarà el dia 29 d'octubre contra 16 gironines per un delicte d'injúries contra la corona, es van arxivant tots els casos d'injúries a la corona.

En el cas dels quatre militants independentistes, i segons denuncia l'organització antirepressiva, l'excés de zel de la policia autonòmica al remetre les actuacions policials al tribunal d'excepció, no va anar acompanyat de prous proves com per obrir un procediment per un possible delicte d'injúries a la corona.

 

També s'arxiva el cas del noi de Barberà, acusat de penjar una pancarta antimonàrquica.

Una altra bona notíca és l'arxiu del procès obert contra en Xavier de Barberà per haver penjat una pancarta pressumptament injuriosa amb la monarquia espanyola. Així, segons ha comunicat Alerta Solidària, la sorpresa ha estat saber que, malgrat que dels jutjats de Cerdanyola avisaven ahir que la causa havia estat acceptada a Madrid, aquesta va ser arxivada sense cap notificació el dia 15 de juliol.

Torna a dalt