D'Enric Duran a la premsa

17/09 <12:59> Catalunya
Tema: economia mundial

Escric aquesta nota als mitjans de comunicació, per reivindicar l'acció que podeu trobar explicada amb detall a la publicació CRISI, amb 200.000 exemplars que s'està repartint avui per tot el territori.

Soc jo qui he expropiat  492.000 euros a 39 entitats bancàries a través de 68 operacions de crèdits. Incloent interessos de demora, la xifra actual del deute és de més de 500.000 euros que no pagaré

.

Ha estat una acció individual d'insubmissió a la banca que he realitzat premeditadament per denunciar el sistema bancari i per destinar els diners a iniciatives que alertin de la crisi sistèmica que estem començant a viure, i que tractin de construir una alternativa de societat.

Es tracta d'una acció aliena a cap tipus de violència, que reivindico com una nova forma de desobediència civil, a l'alçada dels temps que corren. Quan el finançament al consum i l'especulació són dominants a la nostra societat, què millor que &#8220;robar&#8221; als que ens roben i repartir els diners entre els grups que ho denuncien i construeixen alternatives?

Podeu contactar amb mi a enric(ARROBA)enricduran.cat
o donar-me el vostre compte d'skype per parlar via internet
(En breu estarà operatiu el meu bloc, ja n'informaré)

Mentrestant podeu trobar més info de la publicació que ha sortit avui a http://www.17-s.info

pd: Per cert, responent a una intervenció del programa de Josep Cuni, que ja no he pogut respondre, la majoria dels diners s'han tret entre novembre del 2007 i  març del 2008 és a dir quan la crisi estava ja present.

via: www.LiberInfo.net

Enllaços: La publicació CRISI número únic [format pdf 1] [format pdf 2] [format interactiu]

 

 

 

Comentaris

El capital humà la nostra millor força

17/09 <14:35> Catalunya
Tema: economies alternatives

Bona tarda,

Una aclaració a partir d'opinions i debats que estan sortint

Les activitats qüotidianes de molts  moviments socials, especialment les dels centres socials okupats funcionen bàsicament gràcies a l'autogestió econòmica, els coneixements col·lectius i al temps voluntari de molta gent. Els 360.000 no han anat a parar a aquest projectes, no perquè no hi estigui molt d'acord, que hi estic, sinó perquè els centres socials  no els necessiten.

Una quantitat com aquesta, seria una nimiesa si hagués de finançar la immensa tasca que fa tanta gent del que des de la premsa se'n diu moviments alternatius, cada dia.
Els diners han anat a projectes diferents que per ser incipients o per tenir més despeses econòmiques, no podrien haver arrancat sense ells.

El capital humà de gent que creu en el que fa és més potent que qualsevol capital econòmic, i aquesta és la nostra millor força, així seguirem.

Enric Duran

El dinero como deuda

Hola!!

He encontrado esto en Megavideo. Es la versión en castellano de Money as debt:

http://www.megavideo.com/?v=H8KJFBAR

Que aprofiti!!

robin

ens tindrien que possar tots del teu costat. quin valor

 

Torna a dalt