El sopar que dóna mala imatge als turistes

Aquest dijous 24 hi havia programat un sopar solidari-antirepressiu a les 21:00 a la plaça Ovidi Montllor de Girona (plç.constitució), però
l'Ajuntament de Girona no ha donat permís per fer el sopar al·legant que "donem mala imatge als turistes" i que no vol que els carrers siguin "sopadors populars"

Estem intentant fer-ne la màxima difusió per aconseguir que el sopar sigui un èxit. A continuació podeu llegir la convocatòria.

L'Assemblea de suport a en Franki, l'Assemblea d'encausats per la crema de fotografies del rei, l'Assemblea de suport a la Núria Pòrtulas, i la Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines, han organitzat un sopar antirepressiu el proper dijous 24 de juliol a les 21:00h a la Plaça Ovidi Montllor (Plaça Constitució) de Girona.

A banda del sopar també hi haurà una taula rodona on s'explicaran diversos casos repressius: El cas d'en Franki de Terrassa, l'Operació Dixan, el cas de la Núria Pòrtulas, el dels encausats per la crema de les fotografies del rei o la sanció econòmica imposada a Jordi Navarro.

Els beneficis del sopar aniran destinats a la campanya de suport d'en Francesc Argemí, "Franki", en règim de 3er grau i amb una latent amenaça de tornar entrar a presó, i per pagar la multa de 300 euros que l'administració va imposar al company i portaveu de la CUP de Girona, Jordi Navarro, per la seva participació en la manifestació contra la cimera hispano-francesa.

Difón i participa!

Donem tots un poc perquè uns pocs no ho hagin de donar tot!

Torna a dalt